Nu glumești, nu-ți fură nimeni poanta

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Parlamentul European a adoptat Legea Copyright-ului, anunță agențiile de presă. Se va schimba Internetul așa cum îl știm, adaugă un autor anonim, lăsând să-i scape o undă de regret. O fi pățit-o, bietul jurnalist, precum subsemnatul – ești client de peste un deceniu al unui distribuitor de servicii de comunicații, dar de fiecare dată, în primele două zile ale lunii următoare, ești avertizat că vei fi deconectat în eventualitatea în care nu vei achita factura. Cum, nu la această bubă a lucrat Parlamentul European? Ah, e cu copyright, adică nimeni n-o să-mi mai poată fura glumele ca să se dea mare cu ele pe Facebook? Ce bine ar fi!

* OK, nici nu nimeresc cine știe ce poante, așa că n-o fi o mare pierdere pentru șuții virtuali...

* Dragnea, la auzul veștii că Legea Copyright-ului a trecut de Bruxelles, pare să-i fi șoptit lui Codrin Ștefănescu – bă, nici măcar caterincă nu mai poți face cu umorul altora. Nasol!

* Una dintre știrile ultimelor luni vine din weekend: 800 de kilograme de cocaină au fost descoperite pe plaja din Sfântu Gheorghe. Să ne scuturăm și să vedem dacă ieșim pe plus:

1. Plajă la Sfântu Gheorghe? Abia asta înseamnă autonomie responsabilă. Dar nu e acel Sepsiszentgyörgy, adică reședința județului Covasna? Părea o chestiune serioasă, adică aproape o tonă de coca... În afara arcului carpatic se lucra mai pompieristic.

2. Carevasăzică, drogurile stăteau ca proastele în Delta Dunării. Se bronzau, prindeau pește, ce făceau? Poliția se laudă cu captura, dar mititica de ea se dăduse de gol, renunțase...

3. Detergent mai ieftin pentru spălarea de creiere, în perspectiva alegerilor din acest an, nu s-o fi găsit?

* Maria Grapini este acuzată că apare ilegal pe lista PSD pentru europarlamentare, ea fiind membră a partidului lui Dan Voiculescu. Ptiu, ce m-am temut! Am crezut că s-au trezit malițioșii să spună că madam a fost eficientă pe timpul mandatului său la Parlamentul European. Cred că nu mi-am luat pastilele.

Citit 911 ori Ultima modificare Marți, 26 Martie 2019 17:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.