Kelemen Bicazului

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Frumoasă declarația lui Buzatu de la Vaslui (președintele de Consiliu Județean, în caz că n-ați mai răsfoit niciun almanah din 1985 încoace), poate chiar minunată. "În PSD e democrație, în unele puncte chiar excesivă", a afirmat seniorul de Crasna, or asta nu înseamnă decât că ar fi nevoie de niște comunism. Nu chiar peste tot, doar în punctele esențiale.

* Altfel, n-am priceput rolul CEx-ului de ieri, mai ales după ce Disco-Orlando și-a retras candidatura pentru conducerea partidului. Nu ne cresc prezidențiabilii în grădină, iar dacă totuși apar, riscăm să nu-i vedem din cauza bălăriilor. Sau a țânțarilor degrabă vărsători de sânge nobil.

* Brăilenii s-au călcat în picioare la inaugurarea unui magazin care vindea tigăi la preț redus. A ieșit bătaie ca la galele de K1, care, acum mai bine de un deceniu, strângeau puhoi de lume. De unde atâta disperare pentru niște nenorocite de tigăi? Poate e o cutumă - vecinii de după dig abia își formează reflexul de a merge la fast-food, restaurantul de tip Mac abia a fost deschis în toamna anului trecut.

* Opt poștași din județul Alba au fost reținuți, pentru că nu au livrat corespondența de la instanțe. Poșta Română și Ardeal? Iată două noțiuni care, combinate cu simț de răspundere, pot trimite la lada de gunoi a istoriei orice glumă despre rapiditatea cu care funcționează CFR-ul.

* Renate Weber refuză să spună dacă, din postura de Avocat al Poporului, va sesiza CCR pe Codul Administrativ. E vina doamnei că a fost numită în toiul verii? Pe piață au apărut vinetele, are treabă, ca orice gospodină a republicii.

* Nu există cetățean al patriei care să nu-și fi dat cu părerea pe marginea cazului Sorina. Altfel, unii votează și astăzi cu Ceaușescu, dar emisiunile lacrimogene nu ne scapă.

* Cheile Bicazului trec din administrarea județului Neamț în cea a județului Harghita - nu cunosc contextul, nu mă interesează. Firește, de acum încolo se vor numi Kelemen Bicazului.

* Ministrul Sportului nu știe cine este căpitanul naționalei României U21, care a jucat o semifinală de campionat european. Bietul politruc nu știe nici ce caută la acest minister, însă nu-i cauzează.

Citit 928 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iunie 2019 17:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.