Ar ieși miros de prăjeală

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Nu vreau să pară că nu-mi convin temperaturile din această perioadă, ba chiar mă topesc după ele (daaa, forțez oximoronul, e talent nativ și puțin lucrat după clasa a opta). Totuși, nu vreau să las lucrurile necomentate, nu mi-ar sta în fire: este primul octombrie din viața mea în care constat că nu mi-a fiert vinul.
* Chestiunea trebuie susținută de un citat și n-aș vrea să apelez la martiri. Nț, mi-e mai comod să pun mâna pe telecomandă și să mă opresc la un erou contemporan, sezonier la o emisiune de înzestrați vocal. Or citatul ar fi: „Nu știu, dar fac o baie cum ajung.” Ca la bacalaureat, sunt nevoit să vin cu o completare, că nu e loc de un întreg comentariu: Tudore, știu că și vara asta ai să te-ndrăgostești, dar apa are doar 17 grade, boss!
* Neconflictuala de la Palatul Victoria e dispusă la sacrificiu. S-ar băga și în focul alegerilor prezidențiale, dacă partidul i-ar cere această nebunie. Veorico, nu știi unde te bagi, doamnă! OK, nici dincolo n-ai priceput că ți se întinde o mare capcană, însă deja a început să-ți placă.
* Și pentru că tot a zis c-ar candida... Ce miros de prăjeală ar ieși de la Cotroceni, dacă distinsa Dăncilă ar câștiga alegerile!
* Capotul de premier e peste rochiile dinaintea genunchilor purtate de soția lui Klaus. Ca design, croială, din toate punctele de vedere... Radu Mazăre, unul dintre profesioniștii neamului, e abilitat să mă judece. Cam singurul, în opinia subsemnatului.
* Instanța a decis că Sorina va rămâne cu familia adoptivă, așadar manipulările din ultimele săptămâni n-au avut efect. Ce vor face, însă, românii care mor de grija altora, mai ales cei care ieșeau la miting pentru biata copilă? A mai vizitat-o careva în ultima perioadă?
* Un primar din România a renunțat la pensia specială, direct cu declarație la notar, nu doar lăudându-se în presă. Cum, e din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași? Să ne vedem de treburile noastre, e vorba de edilul-moț al orașului Ulmeni, Lucian Morar. Tipul consideră că retribuția căreia i-a dat cu piciorul e un abuz și așa să-i rămână numele. Așteptăm provincia sau hai cu egalarea, băieții!

Citit 638 ori Ultima modificare Joi, 11 Iulie 2019 16:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro