Ar ieși miros de prăjeală

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Nu vreau să pară că nu-mi convin temperaturile din această perioadă, ba chiar mă topesc după ele (daaa, forțez oximoronul, e talent nativ și puțin lucrat după clasa a opta). Totuși, nu vreau să las lucrurile necomentate, nu mi-ar sta în fire: este primul octombrie din viața mea în care constat că nu mi-a fiert vinul.

* Chestiunea trebuie susținută de un citat și n-aș vrea să apelez la martiri. Nț, mi-e mai comod să pun mâna pe telecomandă și să mă opresc la un erou contemporan, sezonier la o emisiune de înzestrați vocal. Or citatul ar fi: „Nu știu, dar fac o baie cum ajung.” Ca la bacalaureat, sunt nevoit să vin cu o completare, că nu e loc de un întreg comentariu: Tudore, știu că și vara asta ai să te-ndrăgostești, dar apa are doar 17 grade, boss!

* Neconflictuala de la Palatul Victoria e dispusă la sacrificiu. S-ar băga și în focul alegerilor prezidențiale, dacă partidul i-ar cere această nebunie. Veorico, nu știi unde te bagi, doamnă! OK, nici dincolo n-ai priceput că ți se întinde o mare capcană, însă deja a început să-ți placă.

* Și pentru că tot a zis c-ar candida... Ce miros de prăjeală ar ieși de la Cotroceni, dacă distinsa Dăncilă ar câștiga alegerile!

* Capotul de premier e peste rochiile dinaintea genunchilor purtate de soția lui Klaus. Ca design, croială, din toate punctele de vedere... Radu Mazăre, unul dintre profesioniștii neamului, e abilitat să mă judece. Cam singurul, în opinia subsemnatului.

* Instanța a decis că Sorina va rămâne cu familia adoptivă, așadar manipulările din ultimele săptămâni n-au avut efect. Ce vor face, însă, românii care mor de grija altora, mai ales cei care ieșeau la miting pentru biata copilă? A mai vizitat-o careva în ultima perioadă?

* Un primar din România a renunțat la pensia specială, direct cu declarație la notar, nu doar lăudându-se în presă. Cum, e din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași? Să ne vedem de treburile noastre, e vorba de edilul-moț al orașului Ulmeni, Lucian Morar. Tipul consideră că retribuția căreia i-a dat cu piciorul e un abuz și așa să-i rămână numele. Așteptăm provincia sau hai cu egalarea, băieții!

Citit 960 ori Ultima modificare Joi, 11 Iulie 2019 16:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.