Loteria Moldovei

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Păi, ce-ai făcut, nea Klause, să ajungi în acest hal, să te certe Florin Iordache? Pentru așa ceva n-aș mai ieși niciodată la referendum. Ori punem problemele așa cum se așează, corespunzător, cum ar veni, ori mai bine - așa cum scriam și ieri - mergem la munte. La schi. Mai facem o poză cu turiștii, ne mai hlizim la aparatul de fotografiat...

* Tăriceanu îi cere demisia președintelui României după eșecul referendumului. Cu alte cuvinte, patru la sută îl ceartă pe 50 și ceva de procente, cât a ieșit în turul secund al alegerilor din 2014. Ca atunci când musca încearcă să dea vulturul la o parte. Că e leșul ei, că ea l-a văzut prima, că altfel păsăroiul n-ar fi avut ditamai cina.

* Pe Autostrada Soarelui se lucrează de zor și, în consecință, se circulă pe o singură bandă, pe sensul către litoral. Ca să simți cu adevărat că nu merită să pleci în concediu. Și ca să-ți diversifici paleta de sudălmi și alte expresii considerate licențioase.

* Primarul PSD-ist al orașului vrâncean Mărășești, condamnat la închisoare cu suspendare, ar putea face muncă în folosul comunității chiar la Primărie. Înduioșător, chiar lacrimogen - săracul va fi nevoit să semneze în continuare, tot ca edilul-șef.

* Premiul cel mare pus la bătaie de Loteria Română la jocul 6 din 49 a fost câștigat tot de un moldovean. Da, nene, Galațiul este în Moldova, nu vă mai dați ardeleni de ziua a șaptea, chiar nu ține! Un băcăuan, după ce doi norocoși au fost din județul nostru, s-a apucat de aseară să numere gologanii, iar mesajul pentru restul țării e limpede: veniți, bă, în est, aici se învârt banii cu lopata! Vă trebuie civilizație, occidentalism, tehnologie, dar racii ăia îi mâncați pe gol, fără pâine.

* Primul caz de West Nile din acest sezon a fost înregistrat la un bărbat din Galați. La ce recoltă de țânțari a strâns urbea în acest an, nu era păcat să nu punctăm decisiv?

* E loc și pentru o glumă involuntară, cu toate că nevinovată sună mai bine: Leo de la Strehaia, reținut de polițiști, se folosea de un nume fals. N-are cum, bre!

Citit 1018 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iulie 2019 17:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.