Hotă la Cotroceni?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Iohannis, Barna, Bruynseels, pe care mi-o tot bagă Facebookul pe gât de ceva vreme, Tăriceanu, doar n-o să credem că renunță atât de ușor, Pandele, ca să fie reprezentată familia primăriței de București, poate și țărănistul Pavelescu, deși singurul său obiectiv e să nu-i supere pe social-democrați, iar din partea PSD-ului vine Dăncilă. Veorica, așa cum e cunoscută de un an și ceva, a fost băgată pe țeavă - va candida la prezidențialele din toamnă. Așadar, se va mânca și ceva gătit în campania din acest an.

* Problema e că pe doamna Veorica o va invita cineva la dans în turul doi. N-are încotro, vor fi bune de tot voturile simpatizanților de trandafiri. Oare cine va apela, cine o va lua la un cha-cha-cha? Pe la Antena 3, televiziunea domnului profesor, au început să apară tot mai des reprezentanții celor mai bine văzuți candidați.

* N-are rost să ne mai ascundem, situația a devenit critică: Palatul Cotroceni riscă să i se monteze hotă.

* Altfel, e limpede că alde Oprișan și Bădălău nu-și doresc decât să fie în staff la tombola pentru Cotroceni. De ce le-ar păsa, de ce s-ar păcăli că pot câștiga? Și-așa, președintele țării mai are dreptul să dea startul într-un derby Dinamo - FCSB și să semneze ca primarul. Ca ăla de Sibiu, mutat fără soție pe Dâmbovița.

* Zeci de oameni (a se citi "mocangii", cu riscul de a utiliza un termen de mare bordură) au asistat gratis la concertele trupelor Bon Jovi și The Cure. Au stat cu the cure pe terasa Palatului Parlamentului și s-au holbat. Repet, fără să scoată o lețcaie din buzunar. Pentru că au pile la inșii care anul viitor îți vor cerși încă o dată ștampila. Ar fi bine să caști cu responsabilitate ochii, nu doar să te holbezi și tu... Că nu va fi "moca".

* Un salvamar a fost bătut de iubitul unei fete pe care a încercat să o salveze. Romeo își ratase rolul, iar Julieta nu-l anunțase că are de gând să plece până dincolo.

* Actorul Florin Călinescu a anunțat pe Facebook că a intrat în politică. E noul președinte al Partidului Verde. Era dator să încerce, doar se vede că umorul a prins mult de tot în Ucraina. Floooriiin Candidescuuu!

Citit 617 ori Ultima modificare Marți, 23 Iulie 2019 16:42

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro