Hotă la Cotroceni?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Iohannis, Barna, Bruynseels, pe care mi-o tot bagă Facebookul pe gât de ceva vreme, Tăriceanu, doar n-o să credem că renunță atât de ușor, Pandele, ca să fie reprezentată familia primăriței de București, poate și țărănistul Pavelescu, deși singurul său obiectiv e să nu-i supere pe social-democrați, iar din partea PSD-ului vine Dăncilă. Veorica, așa cum e cunoscută de un an și ceva, a fost băgată pe țeavă - va candida la prezidențialele din toamnă. Așadar, se va mânca și ceva gătit în campania din acest an.

* Problema e că pe doamna Veorica o va invita cineva la dans în turul doi. N-are încotro, vor fi bune de tot voturile simpatizanților de trandafiri. Oare cine va apela, cine o va lua la un cha-cha-cha? Pe la Antena 3, televiziunea domnului profesor, au început să apară tot mai des reprezentanții celor mai bine văzuți candidați.

* N-are rost să ne mai ascundem, situația a devenit critică: Palatul Cotroceni riscă să i se monteze hotă.

* Altfel, e limpede că alde Oprișan și Bădălău nu-și doresc decât să fie în staff la tombola pentru Cotroceni. De ce le-ar păsa, de ce s-ar păcăli că pot câștiga? Și-așa, președintele țării mai are dreptul să dea startul într-un derby Dinamo - FCSB și să semneze ca primarul. Ca ăla de Sibiu, mutat fără soție pe Dâmbovița.

* Zeci de oameni (a se citi "mocangii", cu riscul de a utiliza un termen de mare bordură) au asistat gratis la concertele trupelor Bon Jovi și The Cure. Au stat cu the cure pe terasa Palatului Parlamentului și s-au holbat. Repet, fără să scoată o lețcaie din buzunar. Pentru că au pile la inșii care anul viitor îți vor cerși încă o dată ștampila. Ar fi bine să caști cu responsabilitate ochii, nu doar să te holbezi și tu... Că nu va fi "moca".

* Un salvamar a fost bătut de iubitul unei fete pe care a încercat să o salveze. Romeo își ratase rolul, iar Julieta nu-l anunțase că are de gând să plece până dincolo.

* Actorul Florin Călinescu a anunțat pe Facebook că a intrat în politică. E noul președinte al Partidului Verde. Era dator să încerce, doar se vede că umorul a prins mult de tot în Ucraina. Floooriiin Candidescuuu!

Citit 855 ori Ultima modificare Marți, 23 Iulie 2019 16:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.