Duty-free, martorul

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Am fost premierul care a mers cel mai mult la Bruxelles, eu am lărgit relațiile cu Uniunea Europeană. Afirmația îi aparține neconflictualei prevăzute cu coc. Din Videle, firește. Na, ca să mai strâmbe unii din nas că Veorica nu are argumente pentru a candida la președinție. Sau preșidenție, cum pronunță domnia sa. Se ridică următoarele probleme:

1. De ce vorbește la trecut madama de la Palatul Victoria, nu mai ocupă funcția de prim-ministru, domnule Iohannis? Nu trebuia să ne anunțați și pe noi, lăsați șampaniile alea să înghețe în congelator?

2. E legată de prima întrebare: de ce i-ați permis doamnei să devină șef de Guvern? E off-topic, admit, însă mereu mi-am dorit o dare de seamă pe zeci de pagini.

3. O fi parcus excesiv de mult drumul până în capitala Uniunii Europene, duty-free-urile pot depune mărturie că n-a trecut ca gâsca prin Herăstrău... Dar ne-a și costat, că nu s-a dus cu vreo cursă low-cost, așa cum ar face Dacian Cioloș. În paranteză fiind spus, nu rezonez nici cu gestul specialistului în agricultură.

* În sondaje sunt aproape de scorul partidului. Nu sunt o locomotivă, a mai spus Veorica într-o emisiune de la Digi 24. Normal, îi e jenă să-și asocieze imaginea cu CFR-ul.

* Un viceprimar din Prahova a luat bacalaureatul la 47 de ani, cu 6,51, și s-a înscris la facultate. Mâine-poimâine, va avea pretenția să fie considerat competent, deci eficient.

* Noul ministru de Interne, Nicolae Moga se exprimă: „Cer ca niciun cetățean să nu mai fie bătut de un jandarm, atât timp cât respectă legea”. Sper că se referă la subordonatul său, doar nu degeaba e considerat un prieten al lui Radu Mazăre.

* Doar 11.000 de euro a recuperat Fiscul anul acesta de la condamnatul Dan Voiculescu, dom’ profesor, ca să fim corecți politic. Mai e timp, nu trebuie să ne grăbim - până la 60 de milioane de euro vor mai trece cincizeci de ani-lumină.

* Un clujean căutat internațional a fost prins pe litoral. Prin urmare, se eliberează un loc de cazare.

Citit 1129 ori Ultima modificare Joi, 25 Iulie 2019 17:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.