Adevăruri în limba maghiară

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ro-Alert, mă lași? Acesta nu e doar un test, ci o rugăminte sinceră. Ah, până voi reuși să-mi dezinstalez minunăția din propriul smartphone. Că dacă aș fi avut telefon normal, ca acum zece ani, n-aș fi trecut printr-o asemenea diversiune.

* După trei zile la rând cu Ro-Alerte, se bate penalty? Întreb mai mult pentru subsemnatul, mai ales că azi, fiind sâmbătă, mi-am programat o deșteptare mai lentă.

* Apropo, se aude că doamna Rovana a primit mesaj de la BG-Alert. Îi expirătă ITP-tătă.

* Kelemen Hunor, liderul UDMR, o contrazice pe Viorica Dăncilă: pe 10 august nu a fost lovitură de stat. Cu alte cuvinte, există și adevăruri românești care uneori trebuie rostite în limba maghiară.

* Noul ministru de Interne adoptă teoria loviturii de stat în 10 august. He, he, era de așteptat. S-a mișcat ca melcul, din punctul meu de vedere.

* Altfel, neconflictuala pare să prefere borcanul cu miere, o fi și din cauza obișnuinței. În scurtă vreme va învăța și acel periculos cuvânt format din patru litere. Puci, nene, la ce vă gândeați?

* Mi-a comparat-o Mihai Fifor cu Ștefan cel Mare pe distinsa doamnă originară din Videle. Așa, metaforic, nu chiar cu subiect și predicat. De aici înțelegem că Orlando, Bădălău și Oprișan ar fi Frații Buzești. La pauză se va face schimbare: va intra și Fifor o repriză.

* Mihnea Năstase, fiul lui Bombo, a fost numit consilier onorific al vicepremierului pentru parteneriate strategice Mihai Fifor. N-a făcut degeaba umbră pământului până acum, poate să dea și el sfaturi - auzi, boss, uite-o pe aia! Haide s-o agățăm, dacă-i punem ceva în pahar, e terminat meciul.

* Uituc din fire, n-am precizat că moș Mihnea are impresionanta vârstă de 26 de ani.

* Un tânăr din Capitală a fost confundat de polițiști cu un tâlhar. A fost eliberat după audieri. Ceva despre vânătăi? A, desigur: vor trece, dar trebuie să pună puțină gheață.

Citit 997 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iulie 2019 16:39

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.