Un CSAT fără câini

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* România este un CSAT fără câini. E foarte evident după nenorocirile de la Caracal, că n-a fost numai una. Și nu mă refer doar la crimele lombrozianului Dincă.

* Am primit ieri un beep de la 112. Oare să sun înapoi? Aceasta e dilema unui cetățean oarecare.

* Până la bătălia dintre Klaus și Veorica, se duelează între ei scriitorul președintelui și cel care-i face textele doamnei premier. Nici nu știu care-i mai iscusit, aici intervine și talentul consilierului care bagă strâmbele. Taie cuvântul ăla, scoate fraza aia, așa, iar acum e cazul să facem și puțină campanie electorală, doar nu suntem fraieri să treacă ditamai transatlanticul pe lângă noi.

* Băsescu, invitat la Digi 24, a afirmat că îl cunoaște de la Constanța pe proaspătul ministru de interne, Nicolae Moga, pe care l-a numit „nărodul de la Interne”. Pare că au făcut și beții împreună, mai ales după ce l-am văzut în direct pe „nărod”, la fața locului. Era incoerent, așa cum a și recunoscut, ba chiar părea să fi păstrat și câteva urme de ruj pe obraz. Ca la nenorociri, nu-i așa?

* Mama Luizei, prima fată ucisă de psihopatul caracalean, a povestit că poliţiştii din Coșoveni nu i-au crezut povestea. Așa-zișii oameni ai legii i-au sugerat că tânăra ar putea fi plecată cu un „Făt-Frumos”. Ar fi fost culmea să-i spună că a furat-o dictatorul din „Toamna patriarhului” a lui Gabriel Garcia Marquez...

* CCR a respins modificările aduse de Parlament la codurile penale, hotărârea Curții fiind în strânsă legătură cu furia ultimelor zile. Totuși, problema nu s-a răcit. Mi-e greu să cred că Iordache și Nicolicea vor înghiți broasca, s-ar face de râs.

* Dinamo București se află la startul unui sezon negru în Liga I, cu trei înfrângeri din trei meciuri, partide în care nu a reușit să marcheze nici măcar un gol. Da, mă așteptam ca președintele Iohannis să vorbească duminică seară ceva și despre clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare, mai ales despre durerea fanilor acestei echipe.

Citit 1103 ori Ultima modificare Luni, 29 Iulie 2019 18:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.