La spălat vase cu ei!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Deputatul Rădulescu-Mitralieră crede că fetele dispărute în cazul Caracal nu ar fi fost omorâte, ci traficate într-o rețea de proxenetism și crimă organizată, protejată de judecători, procurori, polițiști și politicieni din sudul țării. Îți vine să-l lași să vorbească, să turuie, d-aia i se spune cum i se spune... Poate se va da de gol până la urmă.

* Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat că în nenorocirea de la Caracal polițiștii nu au știut să lucreze, nefiind pregătiți pentru un astfel de caz. Păi, de ce nu recunoașteți, barosane? Noi puteam paria că purtătorii de uniformă se pregătesc pentru cazuri care îi privesc în primul rând pe oamenii legii, nu se antrenează la campionate de table și de spart semințe. La bucătărie cu ei, nene, să spele vasele!

* Același Fifor precizează că are mandat din partea premierului să inițieze „un proces radical de luptă împotriva criminalității și de reformare a sistemului”. Stimabile, nu ne speria în halul ăsta, ia-ne mai ușor! Deja mă simt mai protejat, mai nefluierat pe stradă, mai aerat, mai bine ți-ai vedea de treabă...

* Veorica a lovit din nou și la fel de bine, așa cum ne-a tot obișnuit de un an și ceva: „În Ministerul de Interne există profesionalişti.” Firește, doamna i-a omis pe seraliști.

* Fiecare elev din învățământul primar, gimnazial, liceal și profesional de stat ar putea primi la cerere tichete sociale, denumite tichete educaționale, în valoare de 250 de lei, pentru cumpărarea de echipament sportiv, manuale și rechizite. Și, evident, pentru ulei, zahăr și făină, așa cum prevede o campanie electorală care-și respectă blazonul.

* Klaus Iohannis susține că în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării proiectul autostrăzii Ploiești - Brașov a fost declarat obiectiv strategic de interes național. Sper ca ulterior să nu fim obligați, tot prin voința CSAT, să și circulăm pe această rută de mare viteză.

* CFR Cluj s-a calificat în turul III preliminar al Champions League. Da, la fotbal. Tot Clujul, bre? Al naibii acel Boc, ar putea comenta Dăncilă. Și ce-i aia un Maccabi, nu se poate face și la Videle?

Citit 906 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Iulie 2019 19:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.