Acul din carul răsturnat

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* O firmă de piese auto le-a trimis mai multor persoane un mesaj de promovare de tot plânsul. "Monstrul din Caracal ne-a omorât prețurile, profită de cele mai mari reduceri din acest an", cam așa s-au lăudat băieții nu neapărat foarte deștepți, sub formă de newsletter. Nu pricep de ce n-au mers mai departe cu prostia: "Băi, ne-a omorât prețurile și ne-a violat profitul". Și n-ar fi fost vorba nici de Fisc, nici de Consiliul Concurenței.

* Altfel, cazul Caracal a luat-o de ceva vreme pe dealuri și arătură, este de neurmărit. Mi-e teamă să nu-mi iasă din frigiderul de acasă vreo Sorina Matei sau cetățeanul încruntat Prelipceanu ca să-mi mai spună două-trei vorbe despre nenorocirea care, chiar și în aceste condiții, rămâne în ceață. Or în beznă.

* Polițiștii, scafandrii și procurorii au scotocit prin toate canalele și în toate curțile vecinilor lui Gheorghe Dincă, în căutarea fetelor și a probelor care să ajute ancheta. Polițiștii s-au bazat pe o informație din partea unei doamne care se recomandă drept clarvăzătoare. Vrăjitoare în mileniul al III-la? Wonderful! Netflix și HBO Go par să-și frece mâinile, ar ieși un megaserial despre Caracal.

* Altfel, e limpede și pentru un gâgă că polițiștii caută acul în carul răsturnat. Sau în Caracalul cu fân.

* Veorica a spus acum două zile că declară război criminalității și i-a cerut ministrului de Interne să coordoneze personal ancheta din Olt. Păi, ce treabă are Fifor cu desfășurarea unei anchete? Doamnă, tipul ăsta ne-a băgat în gura rușilor cu acea declarație din timpul mandatului de ministru al Apărării! Spunea că la Deveselu există rachete balistice... Abia astfel vom intra în război.

* Guvernul va introduce noi măsuri economice. Una dintre ele: introducerea unei taxe pe băuturile răcoritoare cu conținut ridicat de zahăr. Aceasta ar urma să intre în vigoare de la 1 septembrie. De asemenea, va crește și acciza la țigarete. Va fi tot mai împovărător să încerci să extragi din spațiul locativ o domnișoară la un suc pentru a testa apoi - dacă se va dovedi că sunteți compatibili - țigara de după.

Citit 984 ori Ultima modificare Joi, 01 August 2019 16:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.