ONU și Veorica

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Când pun mâna pe telecomandă, mi-e teamă c-oi auzi următoarele nume: Sorina Matei, Mănăstire și nu știu i se mai zice, Negruțiu și celălalt de la Digi care pare să dețină adevărul absolut, iar lista continuă. Toți știu ce s-a întâmplat la Caracal, mereu au câte ceva de rostit, iar urechile subsemnatului s-au retras în munți. De teamă, probabil. Mai bine schimb pe canalul care prezintă selecțiuni din programul Untold. O manea, o discăreală...

* A nu se înțelege că le iau apărarea instituțiilor statului, nicidecum. Am și scris de la apariția poveștii că doar ni s-a confirmat a mia oară - nu ne putem baza decât pe propriile forțe, eventual pe membrii familiei, căci prietenia este relativă. Și mai știu ceva: cazul Caracal are atâtea necunoscute și este vopsit atât de bine pe toate părțile, că mi s-a luat să-i mai văd pe unii vorbind despre monstrul Dincă și despre discipolii săi.

* Și la coadă la supermakert se vorbește asiduu despre criminalul caracalean. Ai auzit, s-a dovedit că e ADN-ul fetei, nț, nț, nț, parlește șoptit peste umăr o pensionară, iar partenera de cumpărături o servește delicat: Deci a ars-o ăla în cuptor, al naibii de nenorocit. Dar de unde avea el cuptor, bre?

* O trombă marină cu aspect de tornadă s-a format pe Marea Neagră, fiind vizibilă în zona stațiunii Eforie Nord. Vijelia de sâmbătă de pe litoral a fost anunțată de sistemul Ro-Alert abia după consumarea evenimentelor. Ca să nu mai spunem că nu suntem avertizați... Înainte e test, după e pe bune.

* Ministerul de Finanțe vrea să împrumute luna aceasta 4 miliarde de lei de la bănci. Nu i-o ajunge banii de vacanță, d-aia. Doar nu te duci la bulgari sau la greci cu resturi de aruncat în intersecție.

* Premierul bulgar a spus că turiștii români aduc la ei pesta porcină. Să nu ne enervăm, omul are dreptate. E cutumă dacică să plimbăm pesta la Nisipurile de Aur și la Albena - o mai bronzăm, o și îmbolnăvim de la all-inclusive-ul de pe litoralul vecinilor cu ceafa groasă.

* ONU avertizează: Un nou val de atacuri teroriste ar putea avea loc înainte de sfârșitul anului. Să fie un mesaj codificat? Doar se știe că la final de noiembrie va avea loc turul I al alegerilor prezidențiale din România. Cred că va câștiga Veorica, asta înțeleg.

Citit 938 ori Ultima modificare Duminică, 04 August 2019 16:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.