Sexist cu șobolanii

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Iaca problemă. 33 la sută dintre angajaţii statului stau degeaba şi alţi 33 la sută trebuie supravegheaţi ca să îşi facă treaba. Iar ceilalţi, care muncesc, manifestă o solidaritate ciudată cu ei, de tip colectivism de pe vremuri. Analiza unui cunoscut antreprenor ne pune pe gânduri. Pe noi, cei din mediul privat, doar n-o să credeți că se vor face concedieri mai devreme de alegerile din toamnă. Și dacă ies prost spre tragic, abia după scrutinul din vara anului următor. Suntem conduși de niște superstițioși.

* Oamenii de știință au transformat șoarecii masculi în femele prin eliminarea componentelor ADN-ului lor. Acest proces ar putea lumina tulburările de dezvoltare sexuală care apar la om, deci ne va fi de ajutor. Eh, abia șobolanii cu trecut feminin sunt un pericol care trebuie luat în seamă - vor pica în capcană ca fraierii, dar nu vor avea puterea de a recunoaște că au greșit. E destul de sexistă remarca?

* Niște magazine de tip alimentară din Constanța au fost amendate deoarece comercializau ca somon (ca, doamna Veorica, nu „ca și”) un produs care conține 85 la sută hering. Abia aștept să se schimbe situația: cum ar veni, să cumpăr ca mere un produs care conține 85 la sută avocado. Sunt destul de snob ca să fiu vizitat de o asemenea bucurie.

* Cântecul Macarena poate să salveze vieți prin corelarea ritmului său cu cel al masajului cardiac, concluzionează cercetătorii spanioli. Ce dramă ar fi să nimerești în toiul Dansului Pinguinului sau să calci strâmb pe nenorocirea muzicală care poluează toate nunțile românilor de mai bine de un an de zile. E ceva pe bază de firidă, pupi bypass-ul, nu alta.

* Potrivit unui studiu recent, un copil din unsprezece din mediul rural autohton se culcă flămând noaptea. Să fim bine înțeleși, situația nu e chiar atât de complicată:

1. De ce nu se culcă și ziua? Populismul face ravagii la nivel european, nu mai putem continua astfel.

2. Destui parlamentari care ațipesc și mai hămesiți în plen nu beneficiază de sprijin, deci ar fi la fel de amărâți. Săraci, cum le spun colegii care au apucat cu toate falangele de ciolan.

Citit 859 ori Ultima modificare Marți, 13 August 2019 19:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.