De ce să ajungă un Breaz?

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Încerc să înțeleg ce a fost în sufletul doamnei din Banat care s-a trezit în casă cu o viperă plimbându-se pe oalele de pe aragaz. De fapt, ia mai mâncați și la restaurant, nene!

* Conform unor studii recente (parcă m-am împiedicat de ele și cu alt prilej), românii dau mai mulți bani pe litrul de motorină decât pe cel de vin. Argumentul este logic, cât de cât - motorina n-a făcut niciodată floare. Bașca, dacă s-ar fi răzgândit, i-ar fi ieșit niște minunății de plastic.

* Cetățenii patriei se plâng că pe litoral au fost năpădiți de diverși paraziți. Din acest punct de vedere, tot mai bine e la bulgari, ca să-i dau lovitura acelei reclame la modă... La sud de Dunăre, puricii sau păduchii, în funcție de gust, au mari dureri de burtă. Frisoane, stări de vomă, nimeni nu mai agreează all-inclusive-ul de Albena.

* Caz aproape unic la Slobozia, deși mereu ne întrecem pe sine: un decedat a fost chemat în instanță pentru a fi obligat să muncească în folosul comunității. Chiar așa, nu dau cu parul, încerc doar să rumeg faza: asta-i o scuză ca să stai?

* O femeie din America, pasionată peste urechi de tehnologie, a filmat pe Facebook reprizele de cafteală pe care i le-a aplicat propriei fiice. Evenimentul a fost urmărit de mulți internauți, semn că întrecerile de tipul K1 sunt în vacanța de vară.

* O mamă din Filiași care nu și-a mai trimis copilul la școală este cercetată penal. Ea a declarat că nu mai avea rost, pentru că băiatul, aflat în clasa a V-a, rămăsese repetent de două ori. De ce să ajungă un Breaz, Andrușcă și lista este deschisă? Bine, exemplele îmi aparțin, ele oricum sunt inaccesibile publicului larg.

* Specialiștii nu mai au niciun dubiu: un pește tocmai a intrat pe lista animalelor care au conștiință de sine. OK, dar să aducă fetele alea înapoi.

* Oamenii de știință - alții, se înțelege - vehiculează o nouă ipoteză (deși e o ciorbă reîncălzită) pe marginea dispariției dinozaurilor. Totuși, ar trebui să fie precauți. Unii sunt în funcție imediat după 1990. Isărescu e unul dintre ei, ca să nu-l pomenesc pe vecinul Oprișan de la Mărășești.

Citit 882 ori Ultima modificare Joi, 15 August 2019 15:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.