Emoțiile lui Tăriceanu

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Românii sunt la coada statisticii europene privind banii investiți în concedii. Lasă, dragă, că ai și acasă, nu mai fă atâtea nazuri... Extraordinar, n-ai mai văzut fructe! Bine, de mare, dar tot fructe sunt, te boscorodește nevasta.

* Forbes, atunci când nu are treabă cu Țiriac, laudă vinurile din România, Bulgaria și Republica Moldova: „Sunt foarte delicioase și pot reprezenta o carte de vizită excelentă!” Frumos, îmbătător. Ochiul vânăt al unor neveste din acest triunghi magnific e nevoit să depună mărturie, mai ales când pierde echipa favorită. Nu e o remarcă din tabloul corectitudinii politice? Mai coborâți și în stradă, măi băieți! Cu autoritățile vorbeam, plătite să nu se întâmple istorii de acest gen, nu cu talentații mei cititori.

* Un bărbat din Harghita, ghinionist din fire, s-a întâlnit cu patru urși. Unul dintre ei l-a mușcat și a ajuns la spital. Ce întrebare s-ar putea desprinde din acest enunț? Am două variante:

1. De ce a ajuns ursul în instituția spitalicească? Bărbatul din care mușcase suferea de turbare?

2. Raportul mi se pare fantezist – un om la patru blănoși? Deja? Știam că natalitatea la umanoizi e în scădere dramatică, însă parcă nu în acest hal, domnule Cristoiu.

* Mă irită o postare mereu la modă pe Facebook: acel moment când... Și de aici urmează tot felul de floricele. Așadar, avem acel moment când. Când ce, de ce și ce se întâmplă?

* De ce trebuie să se audă în reclama ta de la radio că ai un personal amabil la restaurantul prin care încerci să-ți asiguri un venit sănătos? De ce în 2019? Era posibil și pe timpul lui Gheorghiu-Dej? A dat Guvernul Dăncilă pe șestache vreo Ordonanță prin care suntem obligați să mergem la plimbă-tavă și deja nu mai contează ce atitudine au ospătarii? Întrebam și eu ca să mă aflu în business.

* Conform unui studiu recent, doi din cinci elevi români nu înțeleg un text citit. Unul dintre ei va ajunge senator, iar celălalt va intra în Camera Deputaților. Tăriceanu are emoții, și el conștientizează că s-a băgat în față. Și mai ales că s-a cam terminat cu șmecheria.

Citit 853 ori Ultima modificare Luni, 19 August 2019 18:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.