Pașnici, dar grijă la festivaluri!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Conform Institutului pentru Economie și Pace, România ar fi cea mai pașnică țară din Balcani. Normal, n-am auzit să existe manele de răzbel, ci numai de picnic, gagicăreală și mașinăreli. Ah, mai e și maneluța de festival, Doamne ferește să nu se audă și la festivalul Enescu.

* Un lanț de supermarketuri (nume care se crede important, nu-l pomenesc) recheamă „în service” un anumit tip de covrigi, după ce un cetățean a reclamat faptul că într-o pungă a găsit o sârmă. Ce moldovean iresponsabil, vede sârma și în ambalajul de covrigi... Gabriela Firea, primărița Capitalei, este invitată să se abțină, e doar o glumiță între doi bărbați care nu se cunosc. 

* Potrivit unui raport al Organizației Mondiale a Sănătății, abuzul de alcool ucide anual trei milioane de oameni. Trei sferturi dintre aceștia sunt bărbați. Carevasăzică, băutura în exces produce și cupluri de lesbiene. LGBTQ, ca să mă exprim științific.

* Olanda va interzice folosirea telefonului mobil în timpul mersului pe bicicletă. Soluția vine de la românii întotdeauna inventivi: vorbiți, băi, la volan, e mai practic, bașca ai semnal mai bun! Iar pe pistele noastre de bicle, ai mereu ocazia de a pupa stâlpul. Fără să-i achiți ceva în plus operatorului de telefonie moleculară.

* Un magazin din Brașov a fost amendat cu 50.000 de lei deoarece comercializa mandarine „românești”. Erau bulgărești, este? Sau poate de la Chișinău. Niște invidioși inspectorii ăștia...

* Avertisment pentru românii care merg cu mașina în Grecia și Croația, că vara încă nu s-a terminat: Codul Rutier a devenit foarte dur și în multe cazuri permisul de conducere poate fi ridicat pe loc. Vedeți, nene? Tot mai bine e la Mamaia – aici poți intra și cu mașina, ca neamul prost, pe plajă... Nu te amendează nimeni, te ignoră toată lumea, cu excepția telespectatorului Pro TV care te filmează și te dă în gât la doamna Esca.

* Un miliardar rus lucrează la un mega-proiect: din 2045 vom putea deveni nemuritori. Nu cred că am chef să devin nemuritor și rece în aceeași perioadă cu Nicolicea și Iordache.

Citit 897 ori Ultima modificare Marți, 20 August 2019 18:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.