Scăldatul, activitate arhaică

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Vești proaste pentru multinaționale: Tinerii între 18 și 25 de ani nu mai vor șefi, ci propria afacere. Ce-o fi în capul lor? Mâine-poimâine se vor gândi și la bunăstare.

* Aproximativ 70 la sută dintre zonele de scăldat din România sunt de calitate excelentă, arată un raport publicat de Comisia Europeană. Ce bine că nu se vorbește și despre Galați în acest studiu, mă săturasem să fim pomeniți cu orice ocazie lipsită de însemnătate. Despre scăldat scria și Ion Creangă, o activitate arhaică. 

* Două autobuze pline de muncitori s-au ciocnit în centrul municipiului Pitești. Carevasăzică, nu autostrăzile sunt problema, ci șoseaua, în general. De-acum înainte ne vom plimba doar pe ulițe. Sofisticații – ptiu, ce faună! – îi spun offroad.

* O companie aeriană din România trebuie să-i plătească unei pasagere daune morale de 10.000 de euro, după ce o stewardesă cu capul în nori (era nevoie de această precizare) a vărsat pe aceasta conținutul unui termos cu apă fierbinte. Atât îmi doresc, vreau să știu și eu numele companiei și dacă mai au termosuri... În plus, e musai să cunosc zilnic cursul valutar.

* Angajații care muncesc patru zile pe săptămână sunt mai productivi, conform unui studiu. Cei care vor rămâne fără job din cauza falimentului firmei care îi salarizează au o nesperată șansă de a testa noua grilă. Le rămâne să umple doar patru zile săptămânal. Nu există societăți în stare de insolvabilitate, stimate Orlando? Eh, faci dumneata o minune și le oferi unica șansă.

* Poftiți o situaţie incredibilă din Botoșani: voluntarii care au făcut curat la un spaţiu de joacă au fost puşi să aducă mizeria înapoi. Murdărirea este bună, așa se spunea la televizor în deceniul trecut, iar unii n-au reușit să depășească acest obstacol.

* Șantierele din Tulcea și Brăila apelează la muncitori vietnamezi, iar Galațiul ține aproape. Am văzut cu ochii mei. Au auzit angajatorii că forța de muncă din Asia nu prea are colesterol în orarul de lucru.

Citit 898 ori Ultima modificare Miercuri, 21 August 2019 16:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.