Acasă, dar sănătos tun

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Reclamele la bere sunt ca filmele destinate exclusiv adulților. Păi, nu sunt ceea ce par: actorii nu pot fi distribuiți și în alte producții, te faci de râs, sunt unifuncționali.

* Cum să serbezi ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor? Iertare pentru titulatură, e lovită de redundanță (e numele oficial, nu mi-am băgat nasul să-l modific), doar n-o să vedeți vreodată violență care să excludă sexul slab. Vasluiul e lângă noi, iar județul Galați n-a fost încă populat doar cu gentlemeni. Revin: cum să serbezi așa ceva, nu e mai nimerit să elimini flagelul? Numai la petreceri vă stă capul.

* Căutătorii de senzațional susțin că sunt o grămadă de boli pe care le poți lua din camera de hotel, pe timpul vacanței. Păi, nu-i mai bine să-ți vezi de treabă și să muncești pe rupte? Care concediu, ce-i cu atâtea margarete la pensiune? Lasă, frate! Mai bine stresat, dar sănătos. Apoi, îi vei duce iaurțel și bănănuță la spital vecinului sătul de Maldive.

* România este pe ultimul loc în Europa în privința numărului orelor de istorie din programa școlară. De aici și zicala „Poporul care nu-și cunoaște istoria primește notă mică și este chemat în toamnă”. Iar în 2020, și la începutul verii.

* Conform unui studiu recent, un român din zece n-a fost niciodată la dentist. Mă rog, în primă instanță, aș vrea să știu despre cine este vorba. Apoi, la ce se oferă în campaniile electorale, nu cred că-ți trebuie dantură – fluturași, făină, ulei...

* Oamenii de știință anunță că gaura din stratul de ozon deasupra Antarcticii s-a redus semnificativ. Aoleu, doar n-o să-mi spună careva că istoria încălzirii globale își va știrbi credibilitatea. Ați înnebunit, nene, celor de rând ce-o să le mai vindeți? Dar cu inversarea polilor cum a rămas? Doamne, am impresia că pe timp de vară la butoane rămâne un Dorel al cercetării!

* Organizația Mondială a Sănătății revine în prim-plan cu încă un avertisment: băuturile fierbinți pot cauza cancer esofagian. Doar amatorii nu știu că vinul alb se ține la rece.

Citit 1020 ori Ultima modificare Vineri, 23 August 2019 19:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.