Când își va lua zborul?

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Veorica a fost lansată oficial. Cu alte cuvinte, își va lua zborul, dar e posibil să facă sărbătorile de iarnă tot la Palatul Victoria.

* Intrarea i s-a făcut pe melodia „Eye of the Tiger”, chestiune pe care Irina Loghin nu înțeleg de ce n-a încercat-o. Doar n-o să creadă cineva că premierul Dăncilă ascultă altceva acasă.

* Și totuși, ce înseamnă titlul acestei piese importate din Occidentul care ne dorește răul? E ceva legat de acel ochi pentru ochi și dinte pentru... Aoleu, dinte. Așadar, Dragnea a fost implicat până și în această ceremonie.

* Neconflictuala din Videle le-a mulțumit colegilor din PSD după congresul de sâmbătă: „Am arătat tuturor cât suntem de uniți.” Așa este, madam, dumneavoastră și amicii din partid sunteți un tot cu Dragnea, aflat departe de caniculă pentru o perioadă, cu Pleșoianu, cel mai probabil unul dintre contracandidații la Cotroceni, și cu cetățeanul Codrin. Habar n-am, o fi fost la bairam și el?

* Un membru CNA, Radu Herjeu i se spune, s-a exprimat civilizat cu privire la gestul fetei care a mințit că e sechestrată: „Ce-ar fi să punem familia imbecilei să plătească toate cheltuielile intervenției?” Imbecila, așa cum o etichetează fostul prezentator de televiziune, are numai 16 ani. Cu alte cuvinte, ar trebui executată, și ea, și a sa familie. Altfel, băieții și fetele din CNA, toți trecuți de vârsta majoratului, după ce s-au făcut că nu observă vizitele ilegale ale lui Dragnea din campania electorală pentru europarlamentare, trebuie remunerați. Gras.

* S-a mai consumat un Cerb de Aur la Brașov. Nu la Balc, așa cum regretă Ion Țiriac. Mai gustos ar fi ieșit la purtătorul de ochelari de soare cât mașina mea de mari.

* Candidează și Theodor Paleologu la prezidențiale, vine din partea formațiunii lui Băsescu. Desigur, doamnă Veorica, vă simțiți bine, veți scoate mai mult în aceste alegeri decât un intelectual rasat.

* Este anunțată sosirea lui Victor Pițurcă la echipa de fotbal Universitatea Craiova, club la care are deja contract un sportiv cu nume sugestiv. Barbut, așa ni-l prezintă televiziunile, fără diacritice.

Citit 899 ori Ultima modificare Duminică, 25 August 2019 18:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.