Tăriceanu, Guță...

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Așadar, n-au mai rezistat la putere, a început să duhnească abatorul, iar ciolanul e mai mult presat. Presat să deschidă acele dulapuri în care scheletul aproape că face pe el. La ALDE mă refer, se pare că nu mai dorește putere, așadar va trece în neființă, cum spun ateii la dispariția vreunui suflet de pe Terra.

* Ce va face domnul Tăriceanu, cum se va obișnui cu statutul de muritor de rând? Va rămâne fără șefia Senatului, va deveni un oarecare, nici la prezidențiale nu se va implica... Practic, din punct vedere politic, omul e ușor în doliu.

* Au dreptate și malițioșii când afirmă că numai o putere supranaturală, ca acest Călin, poate să treacă prin atâtea divorțuri.

* Se întâmplă atunci când până și FCSB-ul, adică fosta echipă de fotbal Steaua, ajunsese în sondaje sub ALDE... Sub formațiunea adevăraților liberali, ca să nu existe discuții.

* Apropo de amărâții patronați de Gigi Becali. Vintilă, ultimul antrenor adus de așa-numitul latifundiar, vorbea după 0-4 la Mediaș, cel mai recent și răsunător eșec, ca și cum cineva l-ar fi dus cu forța la „Once upon a time in Hollywood”.

* Pe lângă Vintilă, un fel de Tăriceanu în derivă (un anonim pe lângă marele om de stat), ex-tehnicianul formației bucureștene, un anume Andronache, pare Dalai Lama. Frumoase vremuri am prins în România anului 2019. Pop-corn ne trebuie cu duiumul, urmează alegerile prezidențiale, candidează și actorul Mircea Diaconu, va fi nebunie. Sper să-mi reziste ficatul, că-mi bate ușor în țeavă.

* Dana Gîrbovan și-a dat demisia din magistratură ca să fie ministru. Și dacă n-o numește Iohannis, devine șomeră? Sau exista deja o înțelegere pe după perdele cu soțul doamnei Carmen? Opriți planeta, vreau să alimentez. Simt că urmează episoade de neuitat.

* Ca să nu omitem adevăratele evenimente: Cristina Guță a băgat oficial divorț de Nicolae Guță, prea nu-l difuzase nimeni pe la vreun festival. Hm, rămâne și ăsta pe dinafară în același timp cu Tări.

Citit 958 ori Ultima modificare Luni, 26 August 2019 17:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.