Cine ar veni acum la spălat de vase?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Veorica zice că decizia ALDE de a părăsi abatorul (asta cu abatorul îmi aparține) este de neînțeles. Dacă nici doamna Dăncilă nu-l mai înțelege pe Tăriceanu... I-ar fi putut spune de la obraz: Căline, după ce ai călătorit fraudulos până aproape de destinație, coborând cu vreo două stații înainte, nu e frumos să acuzi că mijlocul de transport n-are aer condiționat și că miroase a b...uget. Mai mult a buget lipsă.

* UDMR face precizări esențiale: „Rămânem în opoziție, sunt șanse ca moțiunea de cenzură să treacă.” Parol, ăștia de la ALDE n-au inimă în ei, cine e pregătit de guvernare, când vine toamna, urmează să se numere bobocii?! Urmează și sărbătorile, chiar nu e un moment oportun să treci la butoane.

* Și că tot pomeneam moțiunea de răstunare a Guvernului Dăncilă, aceasta va fi depusă când se vor strânge peste 233 de semnături, susține liderul PNL Ludovic Orban, dar nici el nu conștientizează ce și cum. O fi în vacanță. Serios, cine are chef să vină acum la spălat de vase? Te înființezi la restaurant ca să te bucuri de o seară romantică, de o cină cu prietenii, o dată pe lună sau poate bilunar, dar niciodată nu ieși la local ca să ai de-a face cu debarasarea.

* Ramona Mănescu rămâne ministru de Externe, deși Tăriceanu a amenințat-o cu excluderea. E încă o dovadă că deja fostul președinte al Senatului nu e guvernat de nici măcar o urmă de umanitate. Stai, bre, că abia a ajuns și fata acolo, ați numit-o acum o lună și ceva, parcă. Dacă a încasat o leafă ca ministru, nu mai zic că n-a apucat să facă un mișmaș, un contrăcțel, ceva, o șpăguță, un aranjament, o promisiune, un teambuilding, măcar... Băi, ce oameni!

* Actorul de drame Mircea Diaconu a dezvăluit la televizor că a luat decizia de a candida, după ce a constatat că niciunul dintre cei care și-au anunțat intenția de a ajunge la Cotroceni nu corespunde profilului de președinte. Minunat, acum ne vom simți reprezentați. Deși, pe bune, Mirceo, nici măcar Pleșoianu nu corespunde? Fii cinstit, nu mai zic de Pandele al doamnei Găbița.

Citit 1239 ori Ultima modificare Marți, 27 August 2019 19:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.