PrePay, cu Buletin de București

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Miroase deja a regim nou, Mircea Diaconu e la butoane: cartelele PrePay se vor vinde doar cu Buletin de București.

* Și mai e ceva legat de unul dintre subiectele zilei. Nu e adevărat, cartelele prepay nu se vor comercializa doar cu buletinul. Vânzătoarele fac presiuni să aibă dreptul de a ne cere și bani.

* Altfel, Diaconu este susținut oficial de Ponta și Tăriceanu, deci și de partidele lor. Or fi făcut toate calculele anumiți specialiști: pe Veorica, și dacă o făceai Marie Curie, n-o poți propulsa la Cotroceni, iar pe Călin – se vede clar – nu te mai poți baza. Te lasă cu atelajul în drum.

* Guvernul care tocmai s-a rupt a pus pe România eticheta de cel mai generos stat cu bugetarii, din tot blocul comunitar. Anul trecut, 35 la sută din veniturile statului s-au dus către bugetari, sub formă de salarii. Cu alte cuvinte, înaintea revenirii lui Hristos, mult mai devreme, se va instala o criză fără precedent.

* Criză am scris, nicidecum priză, doamnă Carmen Dan. Apropo, microfonul stă bine-mersi în criză.

* Liberalul Rareș Bogdan anunță că niciun social-democrat nu va fi primit în PNL. Nu acum, era necesară precizarea, ci după alegerile parlamentare de anul viitor, când se va constata că, în ciuda nenorocirilor din ultimii ani, fără câteva transferuri din tabăra adversă nu poți să faci o bucată de guvern. O să readuc povestea în discuție la momentul oportun.

* Tăriceanu a plecat, diseară și-ar putea face bagajele și Vintilă de la FCSB. E la modă acest proces, bașca lipsește eficiența.

* În cazul în care ar ajunge președinte, Dan Barna ar evita investițiile rusești și chinezești. Asta a declarat. Uf, lung mai e drumul până la alegeri... Cine știe ce va mai spune până atunci?

* Fostul șef al Oficiului pentru Protecția Consumatorilor Vrancea, mort în urmă cu două săptămâni, este executat silit printr-o decizie a Judecătoriei Vrancea. Bărbatul avea o datorie de 90.000 de lei către un om de afaceri din Focșani. Chiar așa, ar trebui să fie ilegal decesul înainte de stingerea tuturor litigiilor financiare. Ieși, nene, de acolo și rezolvă problemele, mai lasă lumânăreala!

Citit 1197 ori Ultima modificare Miercuri, 28 August 2019 19:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.