Neconsolat? Mai bine plecat

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Și când se pregătise doamna Gîrbovan să ajungă ministru, s-a întâmplat nenorocirea: Klaus de la Cotroceni i-a transmis că nu se poate, că mai ratează un tren. Dar cum să-ți dai demisia în prealabil, fără să ai garanția că neamțul va fi de acord cu relocarea ta? De asemenea, de ce e posibil să revii asupra instituției demisiei? Sărut mâna, doamnă ministru! Știu, mă dau prea deștept, să-mi fie cu iertare. 

* Vecinii Danei Gîrbovan erau pregătiți s-o salute corespunzător, să-i ceară una, alta, în limitele constituționale... 

* După despărțire, Veorica și Călin s-au luat la ceartă, au făcut-o inclusiv pe Facebook. Ca atunci când într-o familie nu mai există venituri (sau se află doar pe hârtie), deci trebuie găsit țapul ispășitor. Din replica lui Tăriceanu, scurtă, dar bine ticluită, pricep că șeful ALDE, după ieșirea din abator, și-a schimbat și scriitorul de texte.

* Senatorul de Suceava Ilie Niță a demisionat din ALDE și s-a înscris în PSD. Întrebări? Omul, ajuns la o respectabilă vârstă, avea o înțelegere clară cu amanta: ori ești la putere, ori rămâi neconsolat.

* Altă situație: de ce Bunea Stancu, fost președinte al Consiliului Județean Brăila (nu știam cum să-l fac baron, dar să nu regrete), a stat doar 55 de zile după gratii din cei 3 ani și 8 luni de închisoare pe care trebuia să-i execute? Or fi vrut nenorociții din Justiție să râdă de bietul muritor de rând: poate că locuințele sale nu sunt dotate cu aparate de aer condiționat, iar pe căldurile astea... 

* Poate ne gândim deja la weekend, însă n-ar fi rău să fim vigilenți la cel mai recent anunț al ANRE: „Există riscul ca, la iarnă, să nu poată fi alimentați cu gaze toți consumatorii din România.” Pare un teaser neinspirat care să-i dea dureri de cap lui Iohannis. În traducere liberă, Barna va ieși președinte, iar rușii, pe care șeful USR nu-i dorește în nicio ecuație, au un robinet frumos la capătul conductei.

* TVR Internațional programează la sfârșitul acestei săptămâni două filme cu Mircea Diaconu. E doar o coincidență, firește, ambele fiind premiate cu Oscar și Kober Zertifikat.

Citit 1425 ori Ultima modificare Joi, 29 August 2019 16:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.