Onoriu de Janeiru

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* O dată vede Cumpănașu exit-poll-u’ finei. Atât am putut articula când am auzit că unchiul îndurerat de la Caracal profită el însuși de pe urma nenorocirii: cum să candidezi la președinție, Alexandrule, n-aveai pomeni de făcut?

* Sau poate că decesul nepoatei sale e doar o farsă, e posibil ca sistemul să ne ducă de nas ca să-l oblige pe Zorro de la ONG-uri să urce pe cal. Vivat, Alexandru! Ne-am minunat în van în zilele dominate de imaginile de la Săpoca.

* Gheorghe Dincă nu va candida, nu-i permite statutul actual o asemenea somptuozitate.

* Altfel, un alt Cumpănașu al zilei de joi, Gigi Becali de la FCSB, a devenit erou, ca să nu spun martir, al unui slogan post-decembrist ușor adaptat: „Zboară, capule, zboară!” Martirul închipuit promisese că-și va scurta tigva în eventualitatea puțin probabilă ca adversarul să-i marcheze gol propriei echipe. Ptiu, mai intram și în război cu Portugalia...

* Oricum, într-un context fără precedent, calificarea FCSB-ului în grupele Europa League i-ar fi dăunat. Și primăvară europeană, și baraj cu Turris Oltul Turnu Măgurele?

* Și n-ar fi de mirare ca Bogdan Argeș Vintilă, antrenor de conjunctură la clubul bucureștean, să fie dat afară de la FCSB și să candideze la președinția României.

* Pe bune, numai lașii nu-și anunță prezența în lupta pentru primul fotoliu în stat. Mama zice că nu, alde frate-miu se dau ocupați, parcă văd că trebuie să salvez onoarea clanului...

* Subiectul e abia la început, vom avea peste 300 de pretendenți la noptiera în care Băsescu ținea ceva pentru serile în care îl durea măseaua. De pildă, băiatul doamnei Gabi Luncă, Emanuel Onoriu, a dat-o în public: numele său va fi pe buletinul de vot. Va câștiga și va muta capitala la Onoriu de Janeiru.

* În afara concursului: Bogdan Stelea în reclamele la bere e ca mazărea în salata de boeuf. E mai bine fără.

Citit 1412 ori Ultima modificare Vineri, 30 August 2019 16:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.