Bianca lui Victoraș

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* O neconsolată (la timp) Biancă din partidul lui Ponta, e chiar șefa organizației de tineret din Râșnov, a provocat repulsie pe Facebook după ce a postat cu titlul de „glumă” un mesaj zeflemitor la adresa celor cu depresie, pentru a sublinia că viața este frumoasă. Câteva chestiuni trebuie lămurite, Bianca lui Victoraș trebuie să-și consulte urgent medicul de familie. Sau profesorul de pian:

1. Textul postat pe rețeaua de socializare e prost scris, are virgule unde nu trebuie. Nu-și găsesc rostul în viață, dar mai ales în propoziție, cum ar veni. În plus, stilul narativ al autoarei se scurge precum lichidul colectat de vezica bovinei.
2. Contextul e stupid, chiar grotesc: individa – pe la anul o s-o vedem prin Parlament, le va da cu flit jurnaliștilor care o vor întreba de sănătate – se afla în Piața Sfatului cu ocazia mâncăricii de legume muzicale intitulate Cerbul de Aur. Dar nu ca să se bucure de șlagărele Corinei Chiriac sau de prezentatorul Dandel, ci pentru a le râde în nas proștilor rămași pe dinafara festivalului. Auci, săracilor, v-ați dus la Untold, pare să exprime ea din vârful unghiilor, n-ați rămas ca intelectuala de la seral lângă Biserica Neagră. S-a cântat din Fuego și s-a recitat din Marina Almășan, depresivilor!
3. Duduia cu zulufi (astfel apare în fotografie) nu va fi basculată din Pro România, cu toate că mizeriile aruncate în spațiul public o descalifică pe veci. Gulia s-a scuzat, precizând că a scornit o glumă... Auzi, și-a permis acest lux. Păi, dacă tu inventezi poante, actorul, cabaretistul, regizorul și umoristul Mircea Crișan, fie-i țărâna ușoară, ce mai făcea?
4. E enervantă făptura de la Râșnov și pentru că mi-a ocupat spațiul rubricii de față. Și că locuiește unde locuiește, adică la munte. Ar fi meritat un Rovinari, un Mizil.

* Un fotbalist de la FCSB, Popa i se zice, a declarat că „numai în România contează dacă ai fundul mare.” Se referea la propriul contur, cu mult peste ce presupune sportul de performanță. Dar posteriorul baban e la mare căutare și în America, vezi cazul Kim Kardashian. E genul de șezut care necesită pașaport special pentru trecerea graniței.

Citit 981 ori Ultima modificare Luni, 02 Septembrie 2019 16:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.