Nem Teodor

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Ramona Ioana Bruynseels, candidată la funcția de președinte al României din partea Partidului Umanist, fondat de domnul profesor Dan Voiculescu, a declarat public, într-o emisiune de televiziune, că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”. Vorba unor cetățeni de pe Facebook, mult mai talentați decât subsemnatul, om fi contemporani cu o vizionară de talie mondială, poate chiar universală. Sau poate că nu știa cum să spună că nici NATO nu mai e ce-a fost.

* Vorba cărții și a filmului care a urmat firul epic: Rusia nu e în NATO? Integreaz-o, Ramona!

* Acum trebuie să iasă Denise Rifai la televizor și să întrebe ușor descumpănită: de ce Rusia nu e în NATO?

* Meleșcanu, fost ministru pe unde a vrut el, dar mai ales la Externe, este propunerea Veoricăi pentru șefia Senatului. Ca să vadă și Tăriceanu ce a pierdut prin plecarea de la guvernare... Hm, nu cred că e bine ce face doamna premier – ăștia mai bătrâni sting luminile peste tot, iar noi și-așa suntem într-o beznă culturală de nepovestit.

* Nici UDMR nu-l dorește pe Meleșcanu pe postul de al doilea om în stat. Nem Teodor, cum ar veni, deoarece nici lor nu le plac dalmațienii. Deși au destui și în propria curte.

* Aceeași Dăncilă și-a înspăimântat colegii din PSD, spunându-le că e foarte posibil ca partidul cu trandafiri să dispară de pe eșichier. Nici nu știi cât de mult ne ajută asta pe noi, domnișoară, l-aș putea parafraza pe Liviu Dragnea, însă Partidul Social Democrat nu va pieri. Ponta e la cotitură și va merge mai departe cu un PSD tunat, raz, frezat, plimbat la solar și cu piercing în buric. 

* Probă de umor involuntar, încă una. Și nu va fi ultima din partea neconflictualei coafate. Scrie Dăncilă pe Facebook, mă rog, unul dintre consilierii săi, nu foarte priceput la acest sport: „Fac un apel la Iohannis să nu se mai ambiționeze să refuze miniștrii fără temei.” Carevasăzică, șeful Guvernului admite că propunerile sale sunt vai de capul lor, niște inși – așa cum apare negru pe alb în declarația de presă – „fără temei”. Ș-apoi, cum să nu-i respingi, acestea fiind datele problemei?

Citit 1289 ori Ultima modificare Marți, 03 Septembrie 2019 17:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.