Când îmbini utilul cu inutilul

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Litoralul românesc a fost invadat de meduze uriașe. La fel, mediul bugetar din țară este plin de lipitori.

* Ramona, candidata la Cotroceni, revine cu precizări după ce introdusese cu de-a sila Rusia în NATO. „A fost o inversiune a topicii frazei, care a generat această neînțelegere. Da, am avut o exprimare nefericită și a fost speculată ca atare”, afirmă săgeata lui Dan Voiculescu, fiind la fel de inspirată și pe serviciul al doilea. Fix ca elementul de pe Youtube care pomenește „extorsiunea unui degajament într-o apă”.

* Ministrul Răzvan Cuc a făcut o vizită pe șantierul Autostrăzii București-Brașov: „Am venit să văd dacă lucrează noaptea.” De fapt, individul, care a dobândit prin hrană o capacitate cilindrică sporită, s-a apucat de mișcare. Și îmbină utilul cu inutilul.

* În scandalul cu Iohannis, pe tema numirii de miniștri, Veorica vorbește despre o „vendetă”, nu știu la care se referă. Pare un termen din familia mult mai cunoscutului „monstră”.

* Vocea unei reclame care curge insistent la TV ne spune că nu-știu-care brânză e plină de lapte, așadar noi, consumatorii, avem motive de bucurie. Brânză plină de lapte? Hm, tocmai au ratat-o, aia nu poate fi brânză. Nu-i așa, nea Gigi?

* Sâmbăta ar putea deveni zi lucrătoare, propun câțiva parlamentari PNL. Ei spun că doar angajații vor decide dacă rămân acasă în ziua a șasea. Evident, dacă discutăm practic, salariatul care nu va veni sâmbătă la lucru, va sta la domiciliu și săptămâna următoare. După preaviz.

* Naționala de fotbal a României va juca diseară cu Spania. Meci de fotbal joia? Exact ca prietenii candidatului la prezidențiale Onoriu... Să moară raportul de cornere și de ofsaiduri, dacă nu e așa.

* Un tânăr din Arad alimenta cu benzină „gratis”, după ce fura plăcuțe de înmatriculare de la alte mașini. Ce idee genială de start-up! Sunt fascinat. Măcar a scăpat de plictisitoarele de la ghișeu care te întreabă dacă nu vrei și un odorizant sub formă de brăduț. Bănuiesc că din cauza asta a apelat la acest tertip.

Citit 1343 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Septembrie 2019 18:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.