Să rupem ușa sâmbăta după-amiază

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Aș vrea să-i întâlnesc pe profesioniștii care au decis ca pastilele de înduioșat țânțarii să fie mai mici, cât să pice din aparat, și – foarte important – lipsite de folia de aluminiu. Am ajuns bătaia de joc a bâzâitoarelor, nu alta. Parcă le și aud șușotind: Iote-l pe ăsta, deși pastilele astea nu-s eficiente, se încăpățânează să le folosească. Ori nu-l duce capul, ori îi place să fie anchetat cu trompa.

* Ce și-a zis PNL-ul, bă, suntem primii în sondaje? Hai cu proiectul ăla ca sâmbăta să devină zi lucrătoare. Prin urmare, eu zic că-i trebuie antrenor, ca FCSB-ului, căci Orban pare cel mult un maseur cu mâinile aspre. Parcă prea aspre.

* Apropo de proiectul liberalilor care nu aveau destule dureri de cap, cum ar fi? Sâmbăta, pe la ora 13,30, să rupi ușa: weekeeend, yupiii! Sau n-o mai fi voie să utilizezi termenul importat din limba engleză.

* Ehei, dragii moșului, ce urâtă ar deveni ziua de vineri, ca să nu mai spun că dulceață ca duminica n-o să mai găsim. Între timp, totuși, poate le vine unora mintea la scăfârlie.

* Veorica i-a dat peste nas lui Iohannis, care afirmase că statul trebuie resetat. Ba tu, ba tu, a reacționat premierul de la Palatul Victoria: președintele trebuie resetat. Cu alte cuvinte, Dăncilă ne-a furat gluma și a dus-o la nivel de comunicare oficială. Este încă o dovadă a faptului că suntem conduși de un robot.

* După redactarea acestui material, s-a disputat meciul de fotbal dintre România și Spania, eveniment înaintea căruia antrenorul formației oaspete a declarat că se teme în mod special de unul dintre “tricolori”. Mai exact de Nicolae Stanciu. Ș-apoi cum să nu-ți fie frică de un om talentat care la 25 de ani o zbughește la arabi, ca să aibă apoi de unde să dea bir cu fugiții, deoarece practica o muncă fără a fi plătit? Nu știi ce e în stare să facă, de disperare. 

* Cu riscul de a mă repeta, întreb: Teodor Meleșcanu chiar este lipsit de nepoți, n-are pe cine să ducă de mânuță la grădiniță, la o școală, ceva? Bre, și la vârsta asta să fii în limbă după o funcție? Și domnul Teo o avea amantă pretențioasă?

Citit 1307 ori Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2019 18:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.