Pandele, nu coborî în beci!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Suntem agasați, ni se inoculează din toate părțile tot felul de soluții și de servicii. De pildă, iată ce înțeleg eu prin "bere cu gust cinstit". Că și apa de la robinet merită un slogan.

* Doamna Rovana devine comisar european, i se oferă portofoliul Transporturilor. Doar provine dintr-o țară care circulă numai pe autostrăzi comunale.

* Astfel ne pleacă intelectualii la Paris, ca în secolul al XIX-lea... Mă rog, nu chiar în capitala Franței, cu toate că ar ieși un șoping de toată frumusețea. Mă întreb doar atât: președintele ales al Comisiei Europene, Ursula-și-nu-mai-știu-cum-i-se-zice, o va obliga pe cetățeana Plumb să schimbe naibii numărul ăla de înmatriculare al mașinii?

* De fapt, stați, că n-avem niciun comisar european. Rovana e propunerea Bulgariei.

* Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a fost fotografiat din nou cocoțat pe un scaun în timp ce susținea un discurs în fața elevilor, la începerea anului școlar. Diagnosticul e ceva pe bază de nu-știu-care drog care te trimite mereu pe acoperiș.

* Nu, Pandele nu urcă pe șifonier acasă, atunci când vine momentul de romantism cu Găbița. El se suie direct pe antena de bulgari și... Cum i-o fi soarta.

* Vă dați seama că Florică de la Voluntari nu coboară niciodată în beci? Ar fi distrus din punct de vedere moral.

* Numele premierului Dăncilă și al președintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, apar pe o plăcuță „Pro Memoria”, instalată pe fațada unei școli. Ca să li se permită accesul în instituție și după ce va pleca directorul la domiciliu. Altfel nu pricep de ce ar fi fost nevoie de această intervenție. Și dacă ar fi direcționat fonduri spre școală, cum se menționează pe acea bucată de piatră, am vaga impresie că n-au dat bani de la mama lor, de acasă.

* Burleanu de la Federația de Fotbal sare în apărarea selecționerului Contra: „E și el afectat”. Da, puișor, dar e și puțin plătit. Cu 400.000 de euro pe an. Nu crezi c-ar trebui să-i treacă?

Citit 1203 ori Ultima modificare Marți, 10 Septembrie 2019 18:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.