Din cauza robotului

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Fraier ar fi Meleșcanu să nu-și tragă amantă nouă. A făcut o magie și este al doilea om în stat, în locul unuia care n-a mai apucat să-și facă vreo metresă. Se grăbea să le ia de nevastă.

* Ziua în care Rovana a fost propusă oficial pentru funcția de comisar european pe transporturi trebuia marcată cumva. S-a întâmplat în România: PSD-ul a defilat cu Meleșcanu, o alegorie care îi mai dă o gură de oxigen Veoricăi.

* Nu mai spun că Tăriceanu se va autoexila în baie. Cum să mai dai ochii cu cineva după un nou eșec de răsunet? Căline, nici dacă vei candida ca independent, nu vei fi în siguranță. Se va găsi cineva din interiorul ființei tale să te sape...

* Cu riscul repetiției, vă spun că mai mult de jumătate dintre angajații din lume cred că roboții le vor lua locul de muncă. La noi se întâmplă deja. În 2014, Ponta a rămas fără din cauza robotului, iar în toamnă, Veorica și Barna vor simți același gust. OK, doamna Dăncilă va avea măcar varianta de a continua la Palatul Victoria.

* Apple a prezentat iPhone 11, cu două camere pe spate și opțiuni noi pentru culori. Camere pe spate? E clar, le va bate soarele toată după-amiaza. Ca să nu mai spun că în acea zonă e și bătătorul de covoare.

* Prețul de bază al telefonului iPhone 11 este 699 de dolari. Vine fără aer condiționat, d-aia.

* Un profesor suedez spune că planeta ar putea fi salvată dacă omenirea adoptă canibalismul. Ne mâncăm între noi, ne ciupim și de posterior și poate că într-o zi vom ajunge și la canibalism. Vorba unui coleg, însă, măcar o mână de leuștean tot trebuie să arunci în ciorba aia de... om.

* Radu Mazăre cere anularea condamnării la 9 ani de închisoare, deoarece procesul s-a judecat când era fugit în Madagascar. Are dreptate fostul primar al Constanței. Păi, să nu-l înjuri de toate cele pe ăla care l-a dus cu forța pe insula din Oceanul Indian?

* O maimuță umblă liberă prin București. E convinsă că se află într-o zonă liberă de comunism.

Citit 1093 ori Ultima modificare Joi, 12 Septembrie 2019 00:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.