Buldozerele din Clejani

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* O știți pe aia cu junii de 8, 9 și 10 ani care au distrus în proporție de 90 la sută o școală din Clejani? Cunosc multe guvernări care n-au fost atât de eficiente. Micii derbedei n-au avut nevoie decât de trei ore ca să facă treaba unor buldozere care consumă destul de mult carburant.

* Altfel, n-aș vrea să fiu în sufletul și bugetul familiilor care îi așteptau acasă: Ce ai făcut azi, mămică, la școală?; Eh, i-am spart pe toți, bre, am rupt totul, varză i-am făcut!; Bravo, mamă, doar știam eu că trebuie să te dau direct la facultate, ca să moară vecinii de invidie.

* Primarul localității a chemat preotul acolo, căci nu e treabă curată - puștanii au călcat totul în picioare, inclusiv centrala termică și vasele de toaletă, din cauza unei nenorocite de jucării care nu se oprea din cântat. Doamne, apără și păzește! Nene, aveți grijă ce promiteți în campaniile electorale care urmează, vin generații furioase din urmă.

* Întrebare în on-line: cum a salvat CCR de la condamnare 23 de persoane acuzate că au furat mii de litri de motorină din locomotivele CFR? Răspuns: cu talent, numai cu talent. Chiar nu-ți trebuie școală pentru așa ceva, ba chiar îți prisosește.

* Un interlop din clanul Duduianu a petrecut cu șampanie, artificii și manele în fața penitenciarului Rahova, când s-a eliberat. Ce bucurie pe el că a scăpat de Dragnea, nu-ți vine să crezi.

* Șeful ANPC - ce surpriză, are timp și de consumatori! - ne sugerează să evităm fructele care arată perfect. Carnea de porc e departe de perfecțiune, însă Cel de Sus mi-e martor că aveam chef de un măr, o banană, niște kiwi...

* Suntem martorii unei situații nemaiîntâlnite la Predeal: orașul nu are primar și va rămâne și fără Consiliul Local. Bine, vor zice mulți turiști: ce, nene, ăla e oraș?

* Nemții se tem că vor ajunge să încaseze pensii mai mici de 905 euro pe lună, situându-se astfel la limita sărăciei. O merită poporul german dacă nu știe să se pensioneze mai devreme, pe la 39 de ani, ca viitorul ministru român de Interne.

Citit 1141 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Septembrie 2019 00:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.