Încălzirea globală și aia centralizată

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Masa aia polară care va vizita România e blocată în vamă. Nu arată ca-n buletinul meteo.

* Moment publicitar, a se servi oricând. Cercetătorii au stabilit că deciziile importante nu se iau pe stomacul gol. Corect! Ieri, de foame, mi-am cumpărat un bidonaș de sana. Oamenii de știință au dreptate: ceafă de porc îmi trebuia.

* Conform unui sondaj IRES, opt din zece români cred că țara este afectată de încălzirea globală. Gălățenii, mulți dintre ei, au avut mari probleme și cu încălzirea centralizată, pentru ei problema este în continuare destul de spinoasă. 

* Doi deputați români cu permisul suspendat au făcut o lege conform căreia șoferii pot alege perioada în care să stea fără carnet. Ce ghinion pe Dincă de la Caracal, nu are și el un tovarăș alături de care să pritocească un proiect pentru pansarea criminalilor și a violatorilor. Și ei sunt oameni, la fel ca aceia care nu mai sunt tocmai din cauza lor.

* Apropo de perioada în care te-ai putea debarasa de permisul de șofat. Noaptea, cred, e alegerea cea mai nimerită.

* Mi se pare numai mie sau acel Dincă pare mai tânăr cu măcar un deceniu după ce l-au despăducheat și bărbierit? Sau o fi suferit și câteva intervenții chirurgicale, o fi auzit omul că se vorbește la televizor întreaga zi despre el... Un fard, ceva, un machiaj.

* Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Suceava a sunat la 112 pentru a cere ajutor deoarece îl bătea nevasta. I s-ar potrivi o pereche de pantaloni strâmți și scurți, care trebuie purtați fără șosete. Cu glezna goală, cum ar veni. Bărbatul, firește, căci doamna e bună de dus la campionatul mondial de tăiat bușteni.

* Avocatul Poporului cere măsuri urgente pentru siguranța în trafic: printre altele, radare fixe între localități și repararea urgentă a drumurilor. Pe astea le putea cere și Ciorbea, entitatea care a ocupat degeaba acest scaun până în 2019, însă nu avea habar de existența unor asemenea probleme. Îl ținea Dragnea numai în avioane și hoteluri.

Citit 1267 ori Ultima modificare Marți, 17 Septembrie 2019 16:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.