Cămila din sertarul lui Nuțu

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* În urma unor percheziții la casa lui Nuțu Cămătaru, poliţiştii au găsit două maimuţe şi o cămilă. Și niciun pește, constat eu cu amărăciune. Nici cele mai vechi meserii nu și-au păstrat firma...

* M-aș întreba unde ținea intelectualul de moravuri ușoare Nuțu acea nenorocită de cămilă. Probabil că printr-un sertar, ca să n-o descopere nevastă-sa.

* Și, totuși, niciun elefant la celebrul Cămătaru în bătătură? A ajuns sărăcia și unde te aștepți mai puțin.

* Platforma Netflix pare interesată de reconstituirile-fluviu de la Caracal. Rămâi pe fază, urmează serii care te vor ține cu sufletul la gură. Pe România TV, de dimineață până a doua zi dimineață.

* Ceva mai grotesc decât reconstituirile din zona în care s-au răsturnat mai multe căruțe (se pare că toate erau populate cu oameni indispuși din punct de vedere intelectual) nu cred că există în acest colț de continent. Iar oamenii de rând consumă show-ul, pentru ca o dată la patru ani să fie invitați să pună ștampila pe niște buletine de vot.

* „Cabină de duș cu cădiță”, aceasta este cea mai proaspătă și importantă achiziție pentru șeful Autorității Electorale Permanente, Florin Mitulețu-Buică. Probabil l-o fi păcălit titulatura instituției pe care o conduce: Bă, dacă e Permanentă, înseamnă că trebuie să stau mai mult la serviciu, așadar va trebui să fac duș o dată la trei-patru ore. Și când or veni amantele pe capul meu, doar n-o să le fac eu programul.

* Impozitarea pensiilor speciale a trecut de Senat, dar parlamentarii par să scape de această caznă. Era culmea să-și dea singuri cu tesla. Anunțul ar putea suna după cum urmează: Oameni buni, am dat următoarea lege, conține două subpuncte. Unu, pensiile speciale vor fi impozitate. Doi, în România nu există pensii speciale. La revedere, aveți grijă de voi!

* Un campion al României la box a fost arestat în Belgia, după ce a fost prins furând cupru alături de doi conaționali. Poate că omul încerca să mai facă rost de vreo medalie.

Citit 1313 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Septembrie 2019 18:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.