Slogan de ușa cortului

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Serios, nu prea a dormit Dragnea în noaptea de joi spre vineri. Cum naiba să pui geană pe geană după o asemenea veste? Să bată CFR Cluj pe Lazio, asta le întrece pe toate.

* Altfel, doar pe Dan Petrescu nu l-am convins să candideze la prezidențiale, ar fi avut ceva șanse. Iar sloganul ar fi venit din registrul arhicunoscut, adică din ușa cortului, așa cum îi place bravului antrenor de fotbal să se exprime.

* Ieri, de ziua lui Victor Ponta, a fost Punch Day, adică acel moment din an în care nu-ți mai place să torni tărie pe gâtlej. Și te mai prostești cu ceva îndoit de barman. E ca un dar de la Traian Băsescu, fostul său colaborator din fruntea statului.

* Dan Barna și-a lansat ieri candidatura la prezidențiale cu un atac la Klaus Iohannis. Mă, ăștia cred că deja au aflat... Hm, se pregătesc încă de pe acum de turul al doilea. Ei nici nu visează că Mircea Diaconu este cel puțin pe urmele cuiva.

* Diaconu? Se va bate umăr la umăr cu Alexandru Cumpănașu, care încă nu și-a făcut decât o lansare pe Facebook. Ar urma încă una la un cabinet medical, dar nu-i cunosc adresa.

* Dănuț de la alianța USR-PLUS l-a făcut pompier pe soțul doamnei Carmen de la Sibiu. Se joacă și băieții de-a pistoalele cu apă, salvează aparențele... Teama de Iordache și ai săi e destul de mare.

* După intrarea lui Liviu la răcoare, se spunea că o timorase nenorocitul, d-aia gafa pe bandă rulantă. Aș, acum două zile a trântit-o pe aia care-i place, bâlba care a făcut-o celebră. N-are ureche muzicală, probabil din acest motiv a expectorat că “nicio mamă din această țară să nu îi fie frică că...” Deja, nu mai contabilizăm cacofoniile, e pierdere de vreme. Ar merita o adaptare firească a sloganului de campanie: „Alături de fiecărui român.”

* Șeful Transelectrica, un ins care și-a falsificat diploma de inginer, a fost revocat. M-am mai potolit, cu toate că leafa încasată aproape un an de zile îi rămâne în cont. Oare nu va băga și el niște cantonament pe la Rahova sau Jilava?

Citit 1356 ori Ultima modificare Vineri, 20 Septembrie 2019 17:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.