Murăturile alterate ale marinarului

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Carevasăzică, avem o informație care dă la spate știrile banale vizavi de diverse candidaturi la prezidențiale. Băsescu este fost colaborator al vechii Securități... Colaborator, așadar, nu avea cartea de muncă acolo. El era și marinar, doar se cunoaște aspectul.

* Pe cuvânt de onoare, mi-e milă doar de Lenuța Udrea. Cu cine te-ai împrietenit, fată, ca să nu folosesc alte verbe?! Mă tem că m-aș împiedica în conjugări, acum ești și măritată, ai și născut. Nici nu știi ce și cât a filmat camera ascunsă în acele clipe, știi la ce mă refer. Mai bine rămâneai în Costa Rica...

* Verdictul instanței nu e definitiv, însă la Traian acasă miroase a murături alterate înainte de a se mura. Și – nu poate fi uitat acest detaliu – omul a condamnat comunismul în perioada în care înnopta la Cotroceni. O fi visat urât în acea vreme.

* Altfel, vorba unui prieten, bă, oare unde vor să ajungă ăștia după dezvăluirea cu marinarul care stătea la taclale cu Miliția? Ce ni se prepară după cortină, care ar fi diversiunea, de ce n-a fost dat în vileag în epoca în care candida la șefia statului? Apropo, oare le aducea blugi, gumă și casetofoane ofițerilor de la Secu? 

* Fularul de firmă al lui Adrian Năstase are toate motivele să se bată cu ața în piept. Bine că a rezistat când a trebuit, am fi fost martorii unei tragedii naționale...

* Mircea Diaconu s-a înscris la BEC pentru alegerile prezidențiale, dar fără Ponta și Tăriceanu, marii săi susținători. Se vede că treaba e serioasă, actorul ar avea șanse mai mari la Oscar.

* Candidatura lui Viorel Cataramă a fost respinsă de autorități, semn că cineva se teme de bătrânul liberal de care nu mai știe nimeni. Cu cine va mai vota domnul Vio? E singurul român rămas fără opțiune pentru scrutinul din noiembrie.

* Polițiștii din Timișoara caută un tânăr care le-a dezumflat roțile de la mașini. Ca să-l prindă, sunt nevoiți să-și umfle roțile la loc – sigur e o șmecherie la mijloc.

Citit 1174 ori Ultima modificare Duminică, 22 Septembrie 2019 17:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.