Fără Plumb, în săptămâna Gretei

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Răii continentului au respins-o ieri pe cinstita și competenta doamnă Rovana Plumb. Statul paralel nu doarme, probabil din singurul motiv pe care îl cunosc. Nu există, d-aia.

* Românii s-au bucurat când Kovesi a fost votată pentru șefia Parchetului European, însă n-au încurajat-o pe Plumb după ce băieții de la UE i-au întors spatele. Suntem un popor de nerecunoscători care ne înmatriculăm mașinile în Bulgaria.

* Oricum, din punctul meu de vedere, în săptămâna Gretei nu era, by default, loc pentru Plumb.

* O bulgăroaică este noua șefă a FMI. Mai avem curaj să cerem împrumut? La ieșire, n-am mai găsi mașina în parcare.

* Cealaltă femeie din Bulgaria cu șanse de a prinde un job frumos, Rovana, a picat testul și nu va mai fi comisar european pe transporturi. Păcat, țara ei de origine e plină de autostrăzi, ar fi recomandat-o vocea, familia, râul și, eventual, ramul.

* Potrivit unui sondaj recent, un sfert dintre șoferii români au adormit la volan, iar 52 la sută au condus mai mult de opt ore fără întrerupere. Iată, un argument forte pentru ca doamna Plumb să ia o notă mai bună la testul-grilă care i-a cam șifonat zenul.

* N-o fi scris ca lumea în teză, o fi prins-o copiind de la vreun confrate. Cu toate că nu-i stă în caracter așa ceva. Ptiu!

* Scandal ruşinos la o școală din Bucureşti: două surori sunt acuzate de părinţii colegilor de clasă că îi umplu de păduchi pe copii. Exact, e chiar jenant - de ce să-i umpli? Poți să le dai doi-trei, de sămânță.

* Cred că din acest motiv au fugit prezidențiabilii Iohannis, Dăncilă și Barna în America. Acasă e epidemie de scărpinat în tărtăcuță.

* Există un tip de bacterie în stare să producă o mare cantitate de alcool chiar în intestinele noastre, susțin cercetătorii chinezi. E o știre care în județul Vaslui ar putea fi interpretată și răsinterpretată. Adică, trasă de două ori, cum se spune în popor.

* Astăzi n-am nimic despre Cumpănașu. Promit să mă revanșez.

Citit 1372 ori Ultima modificare Joi, 26 Septembrie 2019 16:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.