Zile astronomice

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Traversăm zile astronomice. Joi, doamna Rovana parcă a picat din cer în fața Comisiei Juridice a Parlamentului European, ieri a fost ziua primului cosmonaut român, Prunariu.

* Răspunsul europarlamentarei Plumb, după toată vânzoleala de la PE, pare mondial: „Nu m-a anunțat nimeni că am fost respinsă.” Desigur, îmbrățișează și ăia niște reguli de conduită, nu poți face ca pe vremuri, la școala românească. Luai nota 3, erai și dat cu capul de tablă, bașca îți erau chemați părinții cu fruntea în pământ la cancelarie.

* După Mike Pence, şi Regele Iordaniei a fugit de Veorica, iar distinsa neconflictuală pentru asta și bătuse drumul până în America: să-i iasă o poză de campanie. Ce nenorociți sau ce lași mai sunt unii bărbați! Nu puteau să închidă ochii de rușine în fața blitzului?

* La Gura Șuții, localitate prezentă în ultima vreme pe mai toate burtierele televiziunilor de știri, microbuzul școlar era folosit doar de fotbaliștii comunei. Iar primarul are și o întrebare de foarte multe puncte. De sutură: „E un lucru rău în treaba asta?” Nu tovarășe edil-șef, microbuzul fraierilor de elevi trebuie să care doar fotbaliști, moloz, alambicul din care se scurge lichidul esențial vieții și sufletul lui Avram Iancu. Școlarii? În Divizia D cu ei, mama lor de neinstruiți...

* Curtea Constituțională i-a permis și lui Radu Moraru să candideze la prezidențiale. Carevasăzică, după Cumpănașu, vom avea în campanie și figura lui Nașu’. TV.

* Dan Barna a făcut publice veniturile soției sale, obținute în 2018, deși anterior acestea nu fuseseră menționate în declarația de avere. O fi vrut omul să amâne această etapă, măcar până după turul al doilea, dar și-a dat seama că prima doamnă a unei țări nu este remunerată pentru această funcție onorifică.

* La pariuri, Veorica și Barna sunt cotați cu aceleași șanse de a câștiga alegerile pentru Cotroceni. Nici pozele nu le-au ieșit conform planurilor, doar s-au plimbat în același timp peste Atlantic. Dacă se vor bate și în oracole, nu-l văd bine pe șeful USR.

Citit 1163 ori Ultima modificare Vineri, 27 Septembrie 2019 15:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.