Orlando, vino în Bucegi, mă!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Președintele Iohannis a publicat pe propriul site de campanie fotografii din tinerețe. Probabil nu era chiar atât de guraliv în acea epocă... Se mai schimbă vremurile.

* Mai mulți parlamentari USR au participat, sâmbătă, la un protest pe platoul Parcului Natural Bucegi, în apropiere de Piatra Arsă, în zona în care a început construcția unui complex rezidențial. Se vede treaba că nenea Gigi Soroș nu-și vede de ale sale, îl interesează acum și natura. Nu-i asta speculația pe la Antena 3? Păi, unde-s patrioții adevărați ai Veoricăi, ha? Ieșiți, bre, în față, apărați-vă țara de buldozerele alea, nu-i mai lăsați doar pe „neomarxiști” să-și facă imagine!

* Ah, dar Bădălău și Orlando nu-și mai satisfac de mult concediul acasă. Ei sunt cu Elveția, Bali, d-astea. Parcă vezi că nici ministrul Trif de la Turism nu știe de existența Parcului Natural Bucegi.

* Veorica spune că o susține necondiționat pe Rovana: “Sper ca răspunsul comisiei JURI să fie unul pozitiv.” Desigur, la fel speră și Contra de la naționala României să-și califice echipa la Campionatul European de fotbal de anul viitor. Iar îmbufnatul ăsta mai are o șansă. E amărâtă, vai de capul ei, dar încă respiră.

* Delegația PSD din Grupul S&D al Parlamentului European o susține „cu fermitate” pe doamna Plumb, decizia fiind comunicată după trei zile. Cu fermitate înseamnă „nene, n-avem de ales, și-așa ne-am făcut de râs”.

* Elon Musk de la Tesla a prezentat nava spațială care urmează să ducă oamenii pe Marte. De ca și cum nu le-ar fi de ajutor doar un microbuz școlar, cum se întâmplă în Moldova.

* Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a calificat încă o dată la Turneul Campioanelor. Ar fi putut cere o cameră dublă, chiar dacă ar rămâne până în ultima zi a competiției. Se aude că și iubitul său își permite o asemenea cheltuială.

* Un taximetrist a fost bătut de niște clienți supărați că i-a dus pe un traseu mai lung. Dacă ar fi fost nemți, i-ar fi transmis la final și celebrul mesaj: Uber alles!

Citit 1166 ori Ultima modificare Duminică, 29 Septembrie 2019 18:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.