Nu alimentezi, scapi de hemoroizi

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Să te ferești când sare la bătaie o neconflictuală coafată. Nu c-aș ține cu profesorul de fizică ajuns întâmplător la Cotroceni, dar orișicât. Așa ne-o prezenta deunăzi samuraiul Dragnea, ca pe bunătatea lui Dumnezeu. Uitată în buza frigiderului, cu ușa deschisă.

* Rovana o tot dă cu opoziția din România care i-ar fi ferecat poarta spre funcția de comisar european. Nu e vina ei, așa a crescut – Bruxelles nu e Găgești, însă e prea târziu să realizezi.

* Am o datorie consistentă și nu găsesc niciun prieten care să mă ajute de pe o oră pe alta. Cum o chema pe amica doamnei Plumb? Poate, după ce a luat cele două apartamente, și-o face timp și de mine. Nu-i mare brânză, doar 500 de lei trebuie să-mi plaseze.

* Carburanții s-au scumpit iarăși, deși au tarife nepermis de piperate. Cu această ocazie, mi-a venit în cap o idee de spot publicitar: Vrei să scapi de hemoroizi? Ce întrebare stupidă, firește că ești în căutarea unei soluții. Nu mai alimenta, cel puțin nu în propria țară. Ai variantele Giurgiulești și Reni. La bulgari, e la fel de scumpă benzina.

* Conform unui sondaj în care nu prea cred, Diaconu a urcat pe loc de Europa League, e după Iohannis. La o mie de procente distanță, dar pare să fi urcat, în regim de bară la bară, peste Barna și Dăncilă. Nu știu cum se situează Cumpănașu, dar cred că e aproape să-l depășească pe Cataramă. Ce drame trăim!

* Un consilier județean PNL spune că a fost amenințat de Marian Oprișan: „Dacă vrei să mă ocup serios de tine, mă ocup.” Pare o declarație de amor, nu-ți trebuie cine știe ce imaginație ca să patinezi spre un asemenea tablou... Sau poate că baronul de la Focșani intenționează să acopere un gol evident, sportul autohton i-ar rămâne recunoscător. După retragerea lui Moroșanu din Carpați, n-a mai existat un ins de care să râdem atunci când îl vedem că vorbește despre bătaie.

* IKEA îndeamnă clienții care au cumpărat baveta pentru bebeluși Matvra, în culorile albastru și roșu, să nu o mai utilizeze și să contacteze compania pentru remediere. Acolo unde au existat deja probleme, mă rog, lăsați...

Citit 1403 ori Ultima modificare Marți, 01 Octombrie 2019 17:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.