Veorica, aproape de șomaj

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Zic oamenii infinit mai informați decât subsemnatul că Guvernul Dăncilă e deja istorie, că joia viitoare (nu sâmbătă, cum dorea veninosul de Iordache) va trece moțiunea de cenzură și că - acum, atenție sporită! - la butoane va ajunge un necunoscut, întruchiparea fecioriei politice. Ponta. Dar nu singur, ci alături de actuali și foști camarazi din PSD. Jocurile vor fi tot mai dure pe final de an, blatul Klaus-Veorica nu se va mai putea ține, iar schiorul de la Cotroceni cred că va uita și de clăpari - nu mai este atât de sigur de un nou mandat de turist în fruntea țării.

* Parcă-l văd pe Barna sau pe Paleologu anunțând că în turul doi nu-l vor vota pe Mircea Diaconu. Ah, nu voiam să scriu asta, e spoiler, mă vor certa cinefilii înveterați.

* Între timp, coafata neconflictuală de la Palatul Victoria nici nu visează că va rămâne fără serviciu de săptămâna viitoare. Cât mai are vreme, mai promite niște firimituri... Altfel, e nevoită să meargă până la capăt, va intra în campanie, va prinde locul al patrulea, ca Gloria Bistrița când mergea în Cupa Intertoto, apoi va fi poftită în afara partidului de ginerele lui Ilie Sârbu. Nu mai știu cum i se zice...

* Ah, dar despre moțiune a vorbit și Tăriceanu, ca și cum el n-a trecut pe la măcelărie. Dacă le-o purta ăstora ghinion?

* Directorul unui liceu din Timişoara, filmat în timp ce gonea cu extinctorul elevii care fumau, afirmă că a primit felicitări inclusiv de la părinţi pentru gestul său, întrucât problema fumatului este majoră. Nu înțeleg de ce n-a încercat cu sabia sau cu pistolul, ar fi încasat aplauze și de la Unitatea de Primiri Urgențe.

* Organizația Mondială a Sănătății anunță: consumul de alcool a scăzut în Rusia cu peste 40 la sută în perioada 2003-2016. Și totuși, Vladimir este tot la putere, așadar ceva e încă putred mai la est de Danemarca. Sau poate că durează nepermis de mult starea de mahmureală.

* Cu alte cuvinte, nici românii nu pot spune că au lăsat băutura deoparte după Revoluția din Decembrie. Iliescu a zăcut zece ani ca moț al republicii, iar unii l-ar vota și duminica următoare.

Citit 1283 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2019 17:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.