„Pro-transatlantica” și interimarii

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ieri, de Ziua Internațională a Animalelor, s-a vorbit despre mersul în patru labe. Mai ales prin Moldova, căci în Ardeal s-a trecut la next level: horinca (sau cum i s-o mai spune) trebuie lăsată la răcit. Apropo, oare transilvănenii beau must?

* Mai sunt câteva zile până la votul pe moțiunea de cenzură. Așa cum am mai scris, intrarea lui Tăriceanu în afacere ar putea strica totul. E acel ceva, elementul trăsnit care poate aduce canicula pe la Polul Nord, e scânteia de la pompă, cuiul ruginit de pe gingie, sarea nepusă pe gheață, în intersecție. Un ghinion, vorba președintelui Iohannis.

* Veorica, autoproclamată „pro-transatlantică” (au părăsit-o și consilierii, altă explicație nu-mi vizitează tărtăcuța), își duce treaba la capăt. A aruncat variante de interimari: Leș la Interne, Hurduc la Educație, Suciu la Justiție. Hurduc e băiatul cu maimuța, sper să nu se autosesizeze nu-știu-care interlop din București. Despre Leș, frumoasă asociere a numelui cu treaba de la minister, pot spune că n-a deranjat pe nimeni nici la Apărare.

* Potrivit unui raport al Ministerului Justiției, 634 de violatori și 110 pedofili (numărați pe capete, cu maximă responsabilitate) au fost eliberați în baza recursului compensatoriu. Cred că e bine, Ministerul Agriculturii ar trebui să-i invidieze pe colegii lor. Vorba povestitorului ancestral, știuleți ați cultivat, știuleți să iasă, tataie.

* Consiliul Național al Audiovizualului i-a acordat o licență cu acoperire națională unei noi televiziuni de manele, Balcan Music TV. La început va fi difuzată gratis, apoi va fi disponibilă în sistem pay-per-view, abonamentul lunar fiind de un leu. De aici știm și cine va fi proprietarul canalului de manele, domnul Nuțu Cămătaru.

* Radio Europa Liberă, care nu e soră de trust cu Radio Erevan, anunță sec: Lui Victor Ciorbea și soției sale le-au fost șterse 70 la sută din datoriile la Fisc. Oamenilor buni li se întâmplă și lucruri frumoase în viață, credeți că acestui cuplu aproape regal i-a convenit să nu facă nimic în funcția de Avocat al Poporului și, totuși, să fie remunerat? Bine, doar Victoraș semna condica, dar orișicât.

Citit 1472 ori Ultima modificare Vineri, 04 Octombrie 2019 17:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.