Găini gâdilate cu bidineaua

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Carevasăzică, niște găinari din Piața Rușilor (n-am habar dacă cineva mai vorbește măcar cu accent moldovenesc pe acolo) au vândut pui vopsiți ca să pară produse de la mama lor, găini de țară, autentice, cum ar veni. Povestea e amplă, aproape că am uitat de cormoranii lui Daea, tot mai periculoși, după cum o spune însuși ministrul Agriculturii. Lasă, nene, vino la gălbejiții la mișto de la Galați, aici să vezi treabă serioasă:
1. Ce drac de vopsea e aia, dacă la primul jet de apă rece nu mai rămâne nicio dungă pe nenorocitul de pui? M-am și enervat: ori facem lucrurile cum trebuie, ori îi lăsăm pe alde Iordache și Nicolicea să ne arate meserie. Cu toate că, așa se zice din bătrâni, meseria nu se învață, ci se fură.
2. Apreciez faptul că pungașii s-au upgradat. Ce caută românul de mai bine de un deceniu? Alunecă spre bio, eco și spre toți termenii ăștia de hipsteri. OK, îi facem să ne caute, să aprecieze și prețul ridicat la kilogramul de carne, asta însemnând că puișorii sunt crescuți în condiții de relaxare, cu muzică de Bach și boabe atent alese.
3. Vă dați seama că acest tun, lovitura de a captura prăpădiții care gâdilau găinile cu bidineaua, a fost dat de Poliția Locală Galați? Altfel, mulți râd de ei (nu și de leafa lor), arată cu degetul forma fizică de neinvidiat a unora, s-ar cere la un moment dat și desființarea acestei instituții. Până acum două zile... Ce mai, i-aș promova direct la Județeană, în birouri.
* Șosetele de lână ale ministrului Daea îl ajută unde nici nu te aștepți: „Nu îmi îngheaţă nici picioarele, nici mintea.” Cu alte cuvinte, într-o altă viață, dom’ Petrică a fost spărgător de bănci. Nu existau cagule în acea epocă, dar ciorapi de lână, din belșug.
* Cristian Borcea va fi eliberat, motivele scoaterii la lumină a fostului acționar dinamovist fiind sublime: „A avut o atitudine pozitivă, a fost stăruitor în muncă şi a făcut sport.” Mai mult decât atât, știind câți copii are, bănuiesc că dispune de ditamai bicicleta. Turul Franței e o mică buclă pentru tata Borcică.
* Marian Drăgulescu s-a calificat la Jocurile Olimpice la aproape 39 de ani! La gimnastică, sport, cum ar spune cei care-l eliberează pe Borcea.

Citit 1103 ori Ultima modificare Marți, 08 Octombrie 2019 16:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.