Cormoranul, comisar european

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Vorba unei prietene virtuale de pe Facebook. Nene, Ursula de la Comisia Europeană are ceva cu bărbații din România. Acum două zile l-a refuzat și pe Dan Nica.

* În mod normal, următoarea propunere a țării noastre pentru postul de comisar european ar trebui să fie un cormoran. Tot i-a lăudat ministrul Agriculturii, spunând despre nenorociții ăștia că sunt inteligenți și greu de învins.

* Și ca să mă lungesc, făcând o combinație de subiecte, peștii de pe noua siglă a orașului Galați sunt în pericol. Rezolvați, domnule Daea, problema cu cormoranii, altfel pecetea montată ieri la ieșirea spre Brăila va rămâne goală. Adică numai mămăliga și mujdeiul.

* Astăzi e ziua în care s-ar putea să nu se poată. E o zicere mioritică, mă iau după ultimele eșecuri ale lui Tăriceanu, am luat act și de scepticismul lui Barna... Parcă vezi că doamna Veorica va supraviețui seismului - e urcată deja în cârca lui Fifor și Bădălău, ar putea scăpa cu o entorsă.

* Ieri, doi membri PSD au revenit în partid după ce dezertaseră la Pro România. I-au potolit remușcările, au dat și un comunicat în acest sens, a ieșit ceva lacrimogen. N-au primit cât au dorit din partea cealaltă, iar neconflictuala de la Palatul Victoria i-a servit când le ardea mai tare buza. Înțeleg că și-au asigurat câteva posturi călduțe.

* Ponta anunță că Dăncilă va rămâne astăzi fără slujbă și fără candidatura la prezidențiale. Sper să nu fie deposedată și de cunoștințe (carte, noțiuni, informații, nu pile sau relații!), ar avea mult de pierdut în mediul privat. Cine s-o mai angajeze?

* O fată de 18 ani din Brăila a câștigat Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2019. Ar fi putut să-i egaleze rezultatul orice angajat din instituțiile publice, mă refer la cei care stau la birou. Totuși, e mai bine pe rețelele de socializare decât să descoperi nenorocitul de Excel.

* Ieri a fost Ziua Mondială a Poștei. Din motive arhicunoscute, în România se va ține în câteva zile. Trebuie să mai dau vreo două-trei telefoane, să văd când va ajunge.

Citit 1618 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Octombrie 2019 17:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.