Medicul de familie Iohannis

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ieri au fost consultări la Cotroceni, pe post de medic de familie funcționând însuși președintele Iohannis. A fost un zgomot, o larmă, ceva de nedescris. Se aude că vecinii au sunat de nenumărate ori la Poliție. Evident, și acolo le-a răspuns robotul.

* Veorica n-a participat, anunțase după numărătoarea aia urâcioasă de joi după-amiază că se abține. Mă tem să nu aibă probleme cu ai săi din curte, zvonistica o dă jos de pe soclu. Păcat, abia fusese dat cu var.

* Apropo de doamna care își caută deja serviciu: pare să fi anunțat că-și ia și bibelourile de la Palatul Victoria. Se atașase prea mult de ele, numai cine nu are nu știe.

* Altfel, noul Guvern a scăpat de o mare grijă. Doamna Dăncilă a șters praful, a dat cu aspiratorul, i-a dat de mâncare peștelui de pe televizor, milieurile sunt la locul lor...

* Totuși, vine domnul Sică pe postul de prim-ministru? Va garanta Ponta pentru el? Avem, așadar, câteva întrebări-cheie de care ne-am fi putut lipsi. Orban e un soi de Doru Octavian Dumitru al politicii, adică face stand-up din perioada în care unii dintre adversarii săi erau la grădiniță. Dar tot el să bage și cărbuni? N-ar avea cine să mai danseze.

* Mi se pare sau băieții de la USR și PLUS afișează deja banere în care clamează victoria de acum două zile? Întreb tot așa, că sunt tare de urechi: e succesul lor? Păi, și Durbacă de la Galați tot pentru debarcarea PSD de la putere a votat. Eram și eu în trecere pe lângă eșichier, d-aia mi-am dat cu părerea.

* Desigur, e liber la implicare, țara așteaptă o cană de apă de câțiva ani. Sau unora le place doar în Opoziție, ca să facă galerie? Dacă venim tot cu Raluca Turcan și Alina Gorghiu, începe să-mi fie dor de Orlando. E bădăran, a demonstrat-o și acum, într-un dialog cu o ziaristă de la B1 TV, dar pare desprins din același tablou.

* Ce s-o întâmpla cu Tăriceanu, nene? El se poate bucura de votul de joi? La câte eșecuri a adunat, mă tem că nu mai știe dacă și când poate chiui de fericire.

Citit 1293 ori Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2019 17:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.