(Vou)chere și ți se va da

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* A fost modificat Codul Rutier, iar polițiștii sunt cu ochii pe șoferii care gâdilă telefonul. Legea spune că n-ai voie nici măcar să atingi gadgetul, altfel ești pasibil de o amendă serioasă. Presupun că exceptați sunt cei care atârnă mereu mâna stângă pe geam - pe cine deranjează că acel conducător auto afișează doar un ghiul sau ține și smartphone-ul? Oricum nu se poate folosi de braț.

* Ca să nu mai fiu tentat să răspund la telefon în timp ce conduc (iată, un autodenunț frumușel!), prefer să mă exilez în afara ariei de acoperire. Și, evident, să mai verific din când în când dacă am primit vreo notificare pe Facebook.

* Fifor, copilul de trupă al lui Dragnea și al Veoricăi (a mai fost și ministru, închipuiți-vă!) i-a transmis președintelui României, căruia i s-a adresat cu „Herr Iohannis”, că știe ce măsuri va lua PNL. Dacă va ajunge la guvernare, aș adăuga. Iată ce cunoștințe are Fifor: „Liberalii vor anula voucherele de vacanță, bonusurile și sporurile!” Cu toate că nu te poți lua după un cetățean care-i cară poșeta premierului interimar, am un singur comentariu: n-ar reuși, mă întreb, să reteze voucherele încă din prima zi de guvernare? Toți paznicii de la cantinele sociale, inși considerați bugetari, au beneficiat de această mită electorală evidentă ca să fie cazați la patru stele, pe litoral, acolo unde au gătit ciorbe pe noptieră, plecând cu tablourile de pe perete în papornițe. Mediul privat, care ține economia în picioare, nu pupă asemenea cadouri otrăvite, nene, așadar profit de ocazie ca să-mi anunț intențiile electorale: îi voi vota pe cei care aruncă la gunoi voucherele de vacanță. Atât eu, cât și clanul din care mă trag. Așa să ne ajute Cuvioasa și ăia care vor ajunge la putere nu doar pentru a-și satisface propriil nevoi.

* Voiam să vin și cu o propunere: doamna Olguța, pentru acea afirmație cu frigiderul lui Ponta (căutați-o pe Google, mi-e lehamite s-o reproduc încă o dată), ar merita să intre în Grupul pentru Dialog Social, că tot a rămas un loc vacant după ieșirea intempestivă a lui Gabriel Liiceanu.

* Doi cetățeni vietnamezi care lucrează la o firmă din Gherla sunt cercetați după ce au fost prinși că vânau cu praștia rațe sălbatice. Chiar așa, cu praștia, săracilor?

Citit 1100 ori Ultima modificare Luni, 14 Octombrie 2019 17:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.