Să fi fost campioni la cărat neveste

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ofițerii de Securitate din dosarul uciderii disidentului Gheorghe Ursu au fost achitați. Despre asta ar trebui să vorbim, e cea mai sugestivă informație, e chintesență, însă nu e o informație pentru publicul larg. Din nefericire. Aș fi curios, printre altele, dacă viceprimarul Picu se va implica în problemă ca în episodul Șora-Emag.

* Aș. Povestea e lungă, sunt și altele de făcut în această perioadă. De pildă, rudele din mediul rural m-au anunțat că o perioadă vor fi offline pe WhatsApp, s-au apucat de meșterit rachiul de prună.

* Desigur, cioclii de la Antena 3 vor avea grijă să demonteze, să dărâme piedestalul lui Ursu. Ce, chiar au existat disidenți ai regimului Ceaușist? Doar Dinescu a jucat o țâră acest rol, apoi s-a apucat să fiarbă țurloaie de miel pe domeniul său de la malul Dunării.

* Invitată la televiziunea națională, Veorica a jucat ping-pong cu gazda emisiunii în care s-a lăudat pentru bătălia prezidențială. Bine că România n-a câștigat medalia de aur la culturism sau la cursa mondială de cărat neveste. Cine știe ce-ar fi ieșit în platou... I-ar fi scăpat pantofii pe jos, ar fi ieșit un pic de deranj.

* Breaz de la Cultură (hai, Orbane, cu guvernul ăla, să plece băiatul ăsta acasă!) susține că și amantele sunt oameni. Aiurea, ele chiar se cred folosite. Înainte de culcare își fac procesele de conștiință, nu înainte.

* Apropo, nu anticipasem o asemenea fază: Guvernul să pice, dar să fie dificilă crearea unuia nou. Șică, tată, s-ar putea să fi rămas singur în tranșee și să te mai anunțe careva, peste o vreme, dacă s-a încheiat au ba răzbelul. Bine, acum chiar nu mai ai de ales.

* Trei cetățeni din Piatra Neamț sunt cercetați de Poliție deoarece și-au făcut propria trecere de pietoni. Era prea hand-made, e firesc să fie amendați, eventual să fie cazați în sensul giratoriu.

* O femeie din Timișoara a fost săltată din greșeală de polițiști. Deștepții căutau un bărbat de la o altă adresă și au amenințat-o cu amenda pe ghinionistă în cazul în care ar apela 112. I-aș împinge un telefon lui Carmen Dan, e fata cu microfonul din buza prizei. A făcut treabă bună la minister.

Citit 1256 ori Ultima modificare Joi, 17 Octombrie 2019 17:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.