Breaking Bad de Caracal

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Se aude că în spatele manțocăriei lui Cuc s-ar afla distinsul, infailibilul domn Iordache. Vai, nu m-aș fi așteptat la așa ceva, îmi miroase a campanie de denigrare a unui veritabil lord al politicii dâmbovițene. În momentul în care vei constata amar, a mia oară, că lucrurile nu merg cum trebuie în România, să-ți aduci aminte că Iordăchel e prin Parlament încă din anii ’90! N-a putut fi eradicat, nici nu va dispărea de pe eșichier.

* Veorica susține că e o invenție subiectul TAROM. Cu alte cuvinte, care-ai pus, nene, Priștina-n drum tocmai în Muntenegru? Ca să nu mă mai gândesc la virgula dintre subiect și predicat, a generat infiltrații.

* Un bărbat din Germania a ținut un tren în gară până i-a venit soția, care întârziase. Iar noi îi batem cu nesimțire obrazul frumușelului de Cuc. De ce frumușel? Așa se spune în popor: ce e gras, e și frumos. Iar ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place.

* Conducerea PSD Caracal a fost dizolvată. Pare știre de Breaking Bad, mai ales că acolo trăiește și Dincă...

* Sezonul gripei a venit, nu și dozele de vaccin. Ce bucurie pe doamna Olivia Steer!

* Ah, era să uit. Vinovat de faptul că nu sunt doze de vaccin antigripal este doar președintele României. Urma s-o spună și premierul, dar am vrut să fur startul.

* Trei bărbați au fost reținuți după ce au furat motorină dintr-o garnitură CFR. Cred că și polițiștii s-au mirat că mai există ceva de șterpelit într-un tren autohton.

* Johnson & Johnson retrage de pe piață peste 30.000 de flacoane de pudră de talc. E posibilă contaminarea cu arsenic. Bebelușii nu vor înțelege această problemă, e o chestiune a oamenilor mari. Fără minte, dar mari - li se mai spune și maturi.

* Primăria Cluj-Napoca vrea să introducă, în cel mult doi ani, autobuze fără șofer. Galațiul are altă viziune: funcționează cu șofer fără autobuz. Păi, ce, alea care iau foc din senin pot fi considerate autovehicul închis, folosit pentru transportul în comun al unui număr mare de persoane?

Citit 1271 ori Ultima modificare Duminică, 20 Octombrie 2019 16:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.