Veo + Klaus = love? Never!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Veorica a fost manipulată de Mircea Badea de la Antene ca să afirme că l-ar suspenda pe șeful statului. Sper să nu-i inoculeze ăla că ar face pui și ca selecționer al naționalei de fotbal. Parcă vezi că ne-ar califica la turneul final neconflictuala încă parcată la Palatul Victoria.

* Ne-ar sta de minune cu un președinte inactiv (aoleu, ce glumă involuntară!) și cu Executivul gata de coborât pe tobogan. Nu pot omite detaliul că șef la Senat este Teodor Meleșcanu, un alt politician care emană dinamism. Cu el ne-am trezi interimar la Cotroceni, în eventualitatea în care... De fapt, a revenit ieri Veo și a spus că nu prea se poate, că soțul doamnei Carmen de la Sibiu e mai greu de trimis forțat în concediu de odihnă.

* Înalt ca bradul, dar cam leneș, astfel l-a catalogat Dăncilă pe Iohannis, doar nu putem uita că cei doi, alături de alții, sunt în campanie electorală. De unde bănuim că doamna nu l-ar fi luat în veci de bărbat. Dacă ar fi avut anumite vise cu el, niciodată nu i-ar fi făcut un asemenea portret-robot. Când te face Veorica leneș, mi-e limpede că te-a citit. Cum poate dumneaei să citească, dar deja știe că nu le ai cu aspiratorul, că speli vasele în dorul lelii, că spargi bibelourile atunci când încerci să le ștergi de praf...

* Moga, unul care a fost puțină vreme ministru de Interne, a afirmat în weekend că doamna premier are un corp de invidiat, deoarece a făcut înot de performanță. Diana Mocanu și Camelia Potec abia au trecut pe la dușuri și au înghițit apă tratată, medaliile olimpice sunt pe lângă acea broșă... Doar malițioșii nu le pot observa.

* O companie privată - nu se știe de unde e, îi cunoaștem doar intențiile - ar oferi aproape 130.000 de dolari ca să-ți folosească figura pe mai mulți roboți. Condiția ar fi ca acel chip să fie "blând și prietenos", cam ca al lui Marian Oprișan în momentele în care maică-sa îi mai face cadou un bolid de 200.000 de euro.

* Simona Halep a plecat la Shenzhen, acolo unde va participa la o nouă ediție a Turneului Campioanelor. Două probleme am: prima, la meciuri va asista și Nelu Barbu, noul consul general al României în China; a doua, dacă ar fi oprit Cuc avioanele la sol, ar fi rămas și Simona acasă.

Citit 1183 ori Ultima modificare Luni, 21 Octombrie 2019 18:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.