Ca flyerul în ceață

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Orban a ieșit ieri în față cu varianta de Guvern pritocită de când l-a desemnat Iohannis. M-aș opri la numele Ralucăi Turcan, care e propusă pentru fotoliul de vicepremier. Hm, unde o fi Alinuța Gorghiu, să i se fi tras de la acele sendvișuri? Erau perisabile, ce-i drept.

* Acum înțeleg că dacă te lupți peste tot cu adversarii politici, apărând deseori la tribuna Parlamentului, n-ai cum să ratezi o bucată de cașcaval. Or doamna Raluca a vorbit mai mult decât jumătate dintre senatorii și deputații liberali. Mea culpa, în eventualitatea în care proporția e și mai mare în favoarea Turcancei.

* Reapare Predoiu, tot la Justiție. Serios, alte variante n-ar mai exista în ditamai partidul istoric? Întrebam pentru un pesedist peltic care e și cam tare de urechi.

* Scrie o publicație online, faramogul.ro, că angajații Transurb au fost scoși la împărțit pliante electorale cu formațiunea politică a lui Tăriceanu. Unii dintre ei mărturisesc că directorul general al societății i-ar fi amenințat cu desfacerea contractului de muncă în caz de nesupunere. Dacă e așa, individul ar trebui să-și dea iute demisia, or să fie trimis la jogging. Să ne lase pe noi cu autobuzul. Cu ăla care nu ia foc...

* Ah, să nu uit, gruparea lui Tări și a Noricuței va vota proaspătul guvern Orban. Auci, nene, pleacă ai noștri, vin ai noștri, iar noi ne apucăm să facem rime cațavenciene. Serios, alianța „omului” ar trebui să se implice, să facă dreptate: dacă există salariați ai Transurb pe care i-a sărit această sarcină, neapărat să fie activați.

* Pricep abia în acest moment că întârzierea autobuzului în stație are o minunată poveste în spate: stai, barosane, că am împărțit niște flyere, abia apoi am urcat la volan. Între timp, tu ai stat ca flyerul în ceață, bine că ai batista la matale.

* Victor Ponta se dă cu mesajele virulente pe Facebook, dar o fi uitat că se împlinesc patru ani de la Colectiv. Iar dezvăluirea de ieri, din Libertatea, ar trebui să-l reducă la tăcere. Măcar până după Anul Nou. Ups, era să zic că până după repararea legilor justiției.

Citit 1215 ori Ultima modificare Joi, 24 Octombrie 2019 17:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.