Gușă, ieși puțin afară!

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Cîțu e periculos, am văzut cum circulă cartoanele pe Facebook... Ar fi comis nu-știu-care nenorociri prin 2008, dar SRI-ul face jocuri politice, în loc să ne apere de derbedei. Desigur, voi crede această inepție atunci când voi fi convins că Gușă a reintrat în PSD just for fun, nu ca să-și rezolve problemele cu propria televiziune de știri.

* Apropo, la o zi de la revenirea în partidul care l-a făcut mare, Realitatea TV a primit vestea că se va închide. Sau, mă rog, că va trece pe altă societate controlată de omul de afaceri. În mod normal, Gușă nu mai poate ajuta social-democrația până când noul său canal TV nu va redeveni influent. Așadar, Cozmine, ieși puțin afară, încă nu poți fi considerat colegul Olguței Vasilescu!

* Cetățeanul propus pentru Ministerul de Finanțe, la Cîțu mă refer, a fost interogat ieri de Orlando, insul cu apucături de interlop care, printre altele, a mai scos una pe derdelușul gurii: „Îmi plac curvele, dar nu alea blonde.” Ah, și a mai emis ceva, din punctul meu de vedere, mai grav: „Noi, finanțiștii.” Ca și cum Veorica, cu tot respectul pe care-l pot manifesta față de un om care ocupă o demnitate publică, ar zice că „noi, intelectualii, dezavuăm aporiile din campania electorală”.

* Pro TV-ul i-a fost vândut unui miliardar ceh cu orientare pro-rusă. Prin urmare, știrile de la ora 19 vor fi prezentate de Escova, iar horoscopul, de Nieti Sandu.

* Un consultant artistic al Teatrului German din Timișoara ar fi căutat adresa de e-mail a scriitorului și poetului francez Molière, decedat din secolul al XVII-lea, pentru a discuta cu acesta despre drepturile de autor. I-am găsit eu adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

* Nimic despre sonetul dedicat de Irina Tănase fostului mustăcios-șef Dragnea, aflat sub pripon... M-am emoționat destul, mai las și pe alții să se consume.

* Managerul Simonei Halep, un anume Hodor, se remarcă printr-o postare imbecilă: o atacă pe Bianca Andreescu, dar şi pe toţi românii care au plecat din ţară! Dacă nu-l demite, vorba unui prieten, n-o să mă mai intereseze tenisul constănțencei.

Citit 1261 ori Ultima modificare Marți, 29 Octombrie 2019 21:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.