Cum să te îmbraci înainte de dezbrăcare?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Dana Budeanu, ființă devenită vedetă peste noapte (nu, nu era, cu toate că apărea într-o emisiune vizibilă de la Pro TV) n-o să mai vorbească despre „păruț pe gleznuțe” la televizor. Cel puțin, nu la aceea la care lucrează Esca și Busuioc. Urât! N-o să mai știm naibii cum să ne îmbrăcăm înainte de a ne dezbrăca.

* Nu cunoașteți scandalul în care era implicată această croitoreasă de haute couture? O ticăloșie fără precedent, o ducere în derizoriu a campaniei Dăruiește Viață care a reușit să strângă peste 25 de milioane de euro de la oamenii cărora le-a surâs ideea ridicării din donații a unui spital de oncologie pediatrică. Această Budeanu, care se remarcase cu câteva capturi video în care critica modalitatea hipsterească a unora de a ieși pe stradă, a lansat un mesaj plin de invective și de glumițe stupide la adresa inițiatorilor proiectului. Ieșirea sa în decor, susținută din plin de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea (înfiorătoare atitudinea fostei cititoare de prompter!), i-a atras concedierea de la canalul din Pache Protopopescu. Revenim după o lungă pauză publicitară.

* Guvernul Chinei a lansat manualul de morală pentru cetăţeni. E fix ce ne-ar fi pregătit alde Iordache și Nicolicea dacă Dragnea ar fi reușit să fenteze închisoarea. Eh, nici chiar așa, nu vă panicați, e doar o figură de stil... Cu mustață, neapărat.

* Conform oamenilor de știință, Botswana este locul unde au apărut primii oameni moderni, acum 200.000 de ani. Zice-se că ar fi vorba de o rudă a lui Homo Sapiens. O fi vorba de însuși Homo Erectus, dacă ținem cont de imaginea bancnotelor din această țară.

* Un viceprimar sucevean, întrebat de gropile din asfalt, a declarat că acestea se mai pot și evita. La fel se va întâmpla cu ocazia scrutinului din vara anului următor: anumiți indivizi pot fi evitați, ștampila de pe buletinul de vot mergând pe alte nume.

* Elevii din Rusia vor învăța cum să asambleze şi dezasambleze o pușcă de asalt Kalaşnikov AK-47. Partea proastă e că nu vor cânta peste ani, loviți de melancolie, „pușca și cureaua lată, ce elev eram odată!”.

Citit 1347 ori Ultima modificare Joi, 31 Octombrie 2019 17:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.